Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Δείτε ποιοι Πρόεδροι ΗΠΑ και Ρωσίας παραδέχθηκαν τα UFO και τους εξωγήινους!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε ποιοι Πρόεδροι ΗΠΑ και Ρωσίας παραδέχθηκαν τα UFO και τους εξωγήινους!

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας του Καναδά, Πολ Χέιλερ, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, ενώ προέτρεψε και τους παγκόσμιους ηγέτες να αποκαλύψουν όσα έκρυβαν μέχρι τώρα για τα UFO.

Το παράξενο όμως σε όλα αυτά δεν είναι οι....

Η "γκρίζα μονταζιέρα" της Greenpeace ενάντια στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5 ξεπέρασε κάθε όριο.


Η "γκρίζα μονταζιέρα" επαγγελματικής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας απ' τη Greenpeace "γράφει υπερωρίες" τις τελευταίες μέρες: μετά το δελτίο τύπου που σχολιάσαμε προχθές ως "κίτρινη" και βρώμικη προπαγάνδα, στη σελίδα τους στο Facebook εμφάνισαν και μια υποτιθέμενη "προσομοίωση με τη χρήση του μοντέλου αξιολόγησης μεταφοράς αέριων ρύπων EMEP MSC-W με βάση τα επίσημα στοιχεία για τους ρύπους, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην έγκριση περιβαλλοντικών όρων της Πτολεμαΐδας 5", όπου η νέα λιγνιτική μονάδα εμφανίζεται μόνη της σε μια κατά τα λοιπά "πεντακάθαρη" Ευρώπη να ρυπαίνει όλη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική μέχρι και την Αλγερία!

Ακόμα και η υπερβολή έχει ένα όριο, το οποίο έχει ξεπεράσει προ πολλού η "γκρίζα μονταζιέρα": αν επιθυμεί τόσο πολύ μια "καθαρή" από βιομηχανική ρύπανση Ευρώπη, ας ρίξει μια ματιά στον πιο πάνω χάρτη που της αφιερώνουμε, που δείχνει ...

Πρόταση-σοκ από τους τοκογλύφους! ΔΝΤ: "Αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας σε όσους δεν πληρώνουν!"

Αποτέλεσμα εικόνας για δντ
Πρόταση-σοκ επεξεργάζεται το ΔΝΤ εκμετελλευόμενο φυσικά τις δοσίλογες κυβερνήσεις των κρατών που "φρόντισαν" να δανειστούν από το Ταμείο χωρίς να εξασφαλίσουν τα εθνικά συμφέροντα και να διασφαλίσουν την κρατική κυριαρχία τους. Συνεπώς, υψηλόβαθμα στελέχη που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία υποδούλωσης των λαών εκφράζουν πλέον απροκάλυπτα τις απόψεις τους περί αφαίρεσης της εθνικής κυριαρχίας!

Πιο συγκεκριμένα...

ΓΙΑΤΙ ;;;;


Λάρνακα: Στο Βασιλικό τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαιοειδών


Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας για αποθήκευση των στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαιοειδών, συνολικού ύψους 132 χιλιάδων κυβικών μέτρων, στο Βασιλικό εκφράζει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει την ικανοποίηση του και χαιρετίζει την υπογραφή της συμφωνίας που έγινε χθες μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Διαχείρισης  Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών (ΚΟΔΑΠ) και της Εταιρείας VTT Vasiliko Ltd (VTTV)».

Σημειώνει ακόμη ότι...

Σπάνε οι κουμπαράδες στα πετρελαιοπαραγωγά κράτη

Αποτέλεσμα εικόνας για Σπάνε οι κουμπαράδες στα πετρελαιοπαραγωγά κράτη
Τη μεθυστική περίοδο της έκρηξης των τιμών των εμπορευμάτων, οι πλούσιες σε πετρέλαιο χώρες συσσώρευσαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από την πώληση φυσικού αερίου και αργού πετρελαίου στο εξωτερικό. Τα συναλλαγματικά διαθέσιμα των μεγαλύτερων πετρελαιοπαραγωγών κρατών «εκτοξεύτηκαν» στα 2,5 τρισ. δολάρια στα μέσα του 2014. Οι χώρες αυτές –η Αλγερία, η Ανγκόλα, το Καζακστάν, η Νιγηρία, η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία και άλλες– επένδυσαν σε αμερικανικούς τίτλους χρέους και άλλα χρεόγραφα. Πήραν επίσης «τρόπαια» όπως τα κεντρικά γραφεία της Time Warner στο Μανχάταν, την ποδοσφαιρική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν και πολυτελείς κατοικίες στο Λονδίνο, δίνοντας σημαντική ώθηση στις τιμές τέτοιου είδους παγίων. 

Τώρα που οι τιμές του πετρελαίου έχουν....