Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Η Shell αναστέλλει την παραγωγή στη μεγαλύτερη πλωτή εγκατάσταση LNG στον κόσμο

 




Η Shell διέκοψε την παραγωγή στο Prelude LNG – τη μεγαλύτερη πλωτή εγκατάσταση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόσμο στην υπεράκτια Αυστραλία – λόγω ενός ταξιδιού, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος της supermajor χωρίς να δώσει λεπτομέρειες πότε θα μπορούσε να..

Bloomberg για SeaChange: Το μεγάλο ωκεάνιο πείραμα απανθρακοποίησης και παραγωγής υδρογόνου

 





Το λιμάνι του Λος Άντζελες φιλοξενεί ένα νέο επιστημονικό πείραμα υψηλού κινδύνου: μια μπλε φορτηγίδα μήκους 30 μέτρων με τέσσερις σειρές επιμήκεις δεξαμενές, ενώ στο μέσο του πλοίου βρίσκεται ένα σύνολο από μεγάλα μεταλλικά κουτιά, διαφανείς σωλήνες, στέρνες και ηλεκτρονικά όπως...

Έρευνα: Οι επιπτώσεις της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου στην υγεία κοστίζουν 77 δισ. δολάρια ετησίως

 




Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Environmental Research: Health, έδειξαν πως οι βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων, εξαιτίας της ρύπανσης που εισπνέουμε καθημερινά.

Η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι μια σημαντική πηγή εκπομπής μεθανίου, που αποτελεί ένα ισχυρό αέριο του θερμοκηπίου και...

Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αρχίσουν να αγοράζουν πετρέλαιο για να ξαναγεμίσουν το SPR στις αρχές Ιουνίου

 




Η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να ξεκινήσει επαναγορές αργού πετρελαίου για την πλήρωση του Στρατηγικού Αποθέματος Πετρελαίου ήδη από τον Ιούνιο, μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του SPR με εντολή του Κογκρέσου τον επόμενο μήνα, δήλωσε την..

Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων

 






Η Γ.Σ.Ε.Ε. μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων παραδίδει σε ηλεκτρονική μορφή τον επικαιροποιημένο Οδηγό Εργασιακών Δικαιωμάτων, επιχειρώντας να καλύψει βασικές ανάγκες πληροφόρησης των εργαζομένων για διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, που αρκετές φορές καταστρατηγούνται σε πλειάδα εργασιακών χώρων. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που..