Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΣΕΦΑ - ΔΕΠΑ: Παραμένουμε προσηλωμένοι στον αγώνα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας μας

Από το energypress.gr
Ανακοίνωση για την αποτίμηση των κινητοποιήσεων των εργολαβικών εργαζομένων στη ΔΕΠΑ εξέδωσε το σωματείο ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ, όπου και σημειώνεται μεταξύ άλλων πως ο αγώνας των εργαζομένων για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους θα συνεχιστεί και μέσα στο επόμενο διάστημα, παρά την απόφαση αναστολής της απεργίας που είχαν κηρύξει και κράτησε σχεδόν όλη την προηγούμενη εβδομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου ΣΕΦΑ - ΔΕΠΑ (Σωματείο Εργαζομένων Φυσικού Αερίου - Υποστήριξη ΔΕΠΑ) αναφέρει τα εξής:

ΕΛΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση φοιτητών

Από το e-dimosio.gr
Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε ..

Η ΕΛΠΕ κινητήριος μοχλός στην έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

Από το energypress.gr
Μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν στην Έρευνα Υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, δείχνει ότι σε αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα  η ΕΛΠΕ (παλαιότερα ΔΕΠ και ΔΕΠ –ΕΚΥ) αποτελεί διαχρονικά τον κινητήριο μοχλό στην Ελλάδα. Γεγονός αναμφισβήτητο, παρ’ όλο που η κρατική  πολιτική δυστυχώς δεν ήταν πάντοτε ευνοϊκή σε ένα κλάδο που παγκοσμίως δημιουργεί τα μεγαλύτερα δημόσια έσοδα, με αποτέλεσμα..