Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

PDVSA Workers Face Terrorism Charges On Refinery Outage

 


Seven PDVSA workers were detained by the Venezuelan authorities following an outage at the Cardon refinery, Reuters has reported, citing eight sources in the know.

The workers will now face terrorism charges, according to one local..

Α. Σιάμισιης: Στόχος των ΕΛΠΕ για διυλιστήρια και καύσιμα πιο φιλικά στο περιβάλλον



 


Στη δυσκολία να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την ενεργειακή ασφάλεια και τη διατήρηση του κόστους σε προσιτά επίπεδα, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων, Ανδρέας Σιάμισης, μιλώντας..

APPEC: Προβλέψεις για αύξηση της ζήτησης πετρελαίου στα 100 εκατ. βαρέλια έως το τέλος 2021

 





Η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου αναμένεται να φτάσει στα επίπεδα πριν από την πανδημία στις αρχές του επόμενου έτους καθώς η οικονομία θα ανακάμψει, αν και η εφεδρική ικανότητα διύλισης θα μπορούσε να επηρεάσει τις προοπτικές, επεσήμαναν παραγωγοί και traders σε συνέδριο της βιομηχανίας τη Δευτέρα σύμφωνα με το Reuters.

Οι προοπτικές είναι σύμφωνες με τις ανοδικές..

«Ντου» από την Επ. Ανταγωνισμού σε εταιρείες διύλισης και πώλησης καυσίμων

 



Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ»), σε συνέχεια των δράσεών της σε νευραλγικούς κλάδους της οικονομίας, προέβη σήμερα στη διενέργεια αιφνίδιων επιτόπιων ελέγχων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις αγορές διύλισης, χονδρικής και λιανικής πώλησης βενζίνης και πετρελαίου κίνησης αναφορικά με τυχόν αντι-ανταγωνιστικές..