Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ITALGAS

 


Το Τσαντ λέει ότι έχει κρατικοποιήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην Exxon Mobil




Το Τσαντ έχει κρατικοποιήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των αδειών υδρογονανθράκων και των αδειών εξερεύνησης και παραγωγής, που ανήκαν σε θυγατρική της Exxon Mobil, ανέφερε..

Η επίδραση του ιξώδους στις φυγόκεντρες αντλίες και η πρόβλεψη της απόδοσης για διαφορετικά ρευστά




 Οι φυγόκεντρες αντλίες χρησιμοποιούνται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και υπηρεσιών στη βιομηχανία διύλισης . Στο σημερινό δυναμικό σενάριο, οι αλλαγές στα χαρακτηριστικά του αντλούμενου υγρού είναι κοινές, ειδικά για τις αντλίες μεταφοράς/φόρτωσης. Για την μεταβαλλόμενη παράμετρο ρευστού διεργασίας, θα πρέπει να προβλεφθεί η απόδοση της αντλίας για να αναλυθεί..

Τροπολογία ΜέΡΑ25 για αναμεταβίβαση μετοχών των ΕΛΠΕ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο

 




Τροπολογία για την αναμεταβίβαση μετοχών των ΕΛΠΕ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο κατέθεσε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη..

Quantum Energy: Η γεώτρηση σχιστόλιθου στις ΗΠΑ θα μειωθεί κατά 20% σε τρέχουσες τιμές ενέργειας








 Ο σχιστόλιθος των ΗΠΑ μπορεί να χάσει έως και το 20% της δραστηριότητάς του τον επόμενο χρόνο, εάν οι τιμές της ενέργειας διατηρηθούν στα τρέχοντα επίπεδα, σύμφωνα με έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες ιδιωτικών μετοχών στον κλάδο.

Το αργό θα πρέπει να..

Σπ. Κιαρτζής: Η Helleniq Energy έκανε την υπέρβαση στην ενεργειακή μετάβαση





 «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και θα χρησιμοποιήσουμε την ενεργειακή μετάβαση ως εργαλείο για μία οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα», ανέφερε ο κ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών Helleniq Energy.

Όπως είπε:

Energean: Τα σχέδια για γεωτρήσεις σε Κροατία, Ιταλία, Αίγυπτο και Ελλάδα - Η παρουσίαση στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

 





Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προδιαγράφεται η διετία 2023-2024 για την Energean στον τομέα της έρευνας υδρογονανθράκων, αφού η εταιρεία προωθεί μια σειρά από ερευνητικές γεωτρήσεις στην Κροατία, την Ιταλία την Αίγυπτο και βεβαίως στην Ελλάδα στις..

Granholm (ΗΠΑ): Σε χαμηλό 40ετίας τα στρατηγικά αποθέματα - Θα χρειαστούν χρόνια να επανέλθουν

 






Μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να ξαναγεμίσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου, είπε η υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ Jennifer Granholm την Πέμπτη 23/3, αφού οι πωλήσεις που..