Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Γιατί τα περιθώρια διύλισης εκτινάσσονται στα ύψη

 





Τα αποθέματα της Ευρώπης για μεσαία αποστάγματα και βαρύτερα προϊόντα έχουν μειωθεί απότομα, οδηγώντας στα περιθώρια διύλισης να εκτινάσσονται στα ύψη με το ντίζελ τώρα στα 125 δολάρια το βαρέλι χάρη στη Σαουδική Αραβία και τον ΟΠΕΚ+ που διατηρούν τις αυστηρές περικοπές παραγωγής τους. Μια σειρά αναλυτών προέβλεψε..

ExxonMobil: Παρά την “Πράσινη” Στροφή, Πετρέλαιο και Φ. Αέριο θα Καλύπτουν Πάνω Από τις Μισές Ανάγκες σε Ενέργεια το 2050

 





Οι παγκόσμιες εκπομπές άνθρακα που σχετίζονται με την ενέργεια θα μειωθούν κατά 25% έως το 2050, χάρη στην αυξανόμενη στροφή προς στρατηγικές χαμηλότερων εκπομπών, όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις της ExxonMobil για τις..

ΗΕ: Εφικτό το EBITDA 1 δισ για το 2023 - Διασφάλιση του στόχου για 1 GW εγκατεστημένης ισχύος ΑΠΕ το 2025





 Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η δίοικηση της HELLENiQ EENERGY από την μέχρι τώρα πορεία της χρονιάς του 2023, εκτιμώντας παράλληλα σαν εφικτή την κερδοφορία σε επίπεδο EBITDA στο 1 δισ για το σύνολο του έτους. Ο κ. Σιάμισιης αναφερόμενος στην πορεία της αγοράς των καυσίμων σημείωσε, ότι κατά το τρίτο τρίμηνο έχουμε ρημπάουντ στην ζήτηση και βελτίωση των περιθωρίων διύλισης, που είχαν ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.