Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Γερμανία: Πιστοποιήθηκε Μονάδα της Audi που Μετατρέπει Αιολική Ενέργεια σε Φυσικό Αέριο

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετατρέπει Αιολική Ενέργεια σε Φυσικό Αέριο
Ως κατάλληλη να συνεσιφέρει ενέργεια για τη σταθεροποίηση του δικτύου ηλεκτρισμού της Γερμανίας πιστοποιήθηκε από την TenneT TSO GmbH μονάδα της Audi η οποία μετατρέπει το πλεόνασμα ηλεκτροπαραγωγής από αιολικά σε φυσικό αέριο.
Η μονάδα, ισχύος 6 MW, που βρίσκεται στο Βέρλτε της ΒΔ Γερμανίας, πέρασε το τεστ της TenneT και χαρακτηρίστηκε κατάλληλη για...

Η "έκθεση Μοσκοβισί" για το δάνειο απ' τον ESM έχει και ενεργειακό εδιαφέρον.


Μια νέα έκθεση των υπηρεσιών της Κομισιόν, που κυκλοφόρησε προχθές με ημερομηνία 10.7.2015, έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα ενεργειακά. Πρόκειται για έκθεση των Οικονομικών Υπηρεσιών για το Ελληνικό αίτημα δανειοδότησης απ’ τον ESM (Επίτροπος ο Μοσκοβισί) και δημοσιεύτηκε στη θέση European Commission-->Economic and Financial Affairs-->Financial assistance in EU Member States-->Greece-->Latest status.

Στις 8 Ιουλίου ο Τσακαλώτος έστειλε στον...

Αχ, αχ.. Όταν ο Γ. Πάντζας ψήφιζε "ΟΧΙ ΣΤΟ Δ' ΡΑΪΧ"..


Panagiotis Perros
Άντε και  λίγο χιούμορ. Πάντζας. Και ας μην ξέρει ούτε καν πώς γράφεται το συσσίτιο, μπορεί χτες να ψήφισε ναι στα μνημόνια του Χίτλερ, αλλά κάποιοι που τον ψήφισαν, κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και έχουν δικαίωμα να καθορίζουν το μέλλον μας. Και μετά μας φταίει το ευρώ. Αν το γυρίσουμε στη δραχμή ο Πάντζας θα πετάει από ικανότητες και θα φτιάξουμε κράτος. Το ευρώ τον εμποδίζει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

ΠΗΓΗ:press-gr.com

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !...



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Η παρουσία της Lukoil στην Ευρώπη απειλείται


Η ρωσική Lukoil απειλείται με απώλεια των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη λόγω δικαστικής υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται.

Πιο αναλυτικά, το 2014 ρουμανικό δικαστήριο ξεκίνησε έρευνα για το κατά πόσο η εταιρεία διέπραξε φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος στα διϋλιστήριά της στη χώρα. Ο εισαγγελέας ζητούσε 230 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις.

Στη συνέχεια η Lukoil δεσμεύτηκε να συνεργαστεί και παρείχε στοιχεία στις αρχές. Όλα αυτά μέχρι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

Π.Ο.Ε.
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

Στην ανακοίνωση μας στις 2/7/2015 καταγράψαμε την πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση της
Ομοσπονδίας μας

ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

- Αυτό που ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση είναι ότι ακριβώς ζήτησαν και από τις
προηγούμενες . Δημοσιονομική προσαρμογή και πολιτική υποταγή .
Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο με τους μηχανισμούς χειραγώγησης των media που διαθέτουν, εξάντλησαν τα όρια τους προβάλλοντας το σύνθημα « Ευρώ πάση θυσία (σας)».
Από το τρίτο μνημόνιο που μας...