Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Black Box: Το νέο χτύπημα του Βαρδινογιάννη, τα βαφτίσια των ΕΛΠΕ

 




Για μήνες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ομίλου της Motor Oil και της Ελινόιλ για την εξαγορά της εταιρείας ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ (VERD). Όπως πληροφορείται η στήλη, το μοναδικό εμπόδιο στη συμφωνία ήταν το ύψος του τιμήματος, για το οποίο υπήρξαν διαφωνίες. Τελικά, η λύση βρέθηκε με τις δύο πλευρές να..

ΕΛΠΕ: 33,4 εκατ ευρώ για το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου από την Alpha Bank, με στήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης

 


H HELPE DIGITAL Α.Ε., 100% θυγατρική της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., προχώρησε την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, στην υπογραφή δανειακής σύμβασης με την Alpha Bank, για τη χρηματοδότηση του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με τη συμμετοχή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ).

Η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί μέσω..

Μανιάτης: Ο αγωγός East Med μπορεί τώρα να υλοποιηθεί

 




«Στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης έχουμε γύρω στους 30 «στόχους» φυσικού αερίου με ποσότητες της τάξης των 2.000 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων ή αλλιώς, αξίας 250 δισεκατομμυρίων ευρώ» τονίζει ο Γιάννης Μανιάτης, πρώην υπουργός Ενέργειας και καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σε συνέντευξή του στη..

Η «Lukoil» πληρώνει γελοίο τίμημα για ένα λιμάνι πετρελαίου στη Βουλγαρία

 




Το μοναδικό λιμάνι πετρελαίου στη Βουλγαρία παραχωρήθηκε στη ρωσική εταιρεία «Lukoil Neftochim» για 35 χρόνια έναντι 1 εκατ. λέβα (0,5 εκατ. ευρώ) ετησίως.

Αυτό ανακοίνωσε..