Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Yeni Safak: Η Τουρκία εκτιμάει ότι νότια της Κρήτης υπάρχουν 3,5 τρισ. κ.μ. φυσικού αερίου - Ξεκινά νέες έρευνες σε 7 περιοχές

 


Δεν σταματά να προκαλεί η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, η οποία μάλιστα έχει και άρθρο που ενημερώνει τους Τούρκους χρήστες φυσικού αερίου για μείωση των λογαριασμών τους μετά την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων

Μετά την ανακάλυψη 320 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, τώρα η Τουρκία αναλαμβάνεται ισχυρότερη δράση και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μετά τη συμφωνία αποκλειστικής οικονομικής ζώνης..

Διπλάσιες από πέρυσι οι εισαγωγές αμερικανικού LNG στην Ελλάδα, ήδη από το πρώτο εξάμηνο

 


Σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι είναι ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2020 οι ποσότητες αμερικανικού LNG που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της US Energy Information Administration, οι εισαγωγές αμερικανικού LNG το πρώτο εξάμηνο του 2020 έφτασαν τα 27,717 εκατ. κυβικά πόδια, ενώ ολόκληρο..

Για μια άλλη ΔΕΘ



 Εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για την αλλαγή του χαρακτήρα ενός εμβληματικού θεσμού της πόλης της Θεσσαλονίκης, της ΔΕΘ.

Έχουν κατατεθεί σχέδια για αλλαγή της τοποθεσίας της, σχέδια για ανακατασκευή/ανάπλαση του χώρου και των εγκαταστάσεών της, αλλά και σκέψεις για τον ρόλο, τον σκοπό και τις κατευθύνσεις που πρέπει να αποκτήσει μια εμπορική έκθεση στις αρχές της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Πρόσθετη διάσταση σε όλους τους ανωτέρω προβληματισμούς..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ

                             για μια

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

          των Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ


Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ. του ΠΣΕΕΠ, κατατέθηκε στα Πρακτικά επίσημο έγγραφο της Εταιρείας με ημερομηνία 29/07/2020 και θέμα: Μετακινήσεις Προσωπικού για το S/D ΒΕΑ 2020 που έφερε την υπογραφή του Γεν. Διευθυντή Διυλιστηρίων και το οποίο  όριζε τον Γραμματέα Τύπου του ΠΣΕΕΠ ως Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Ασφάλειας που αναφέρεται στην Διευθύνουσα Επιτροπή του S/D.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δηλαδή, από 29/07/20 διατελεί Γραμματέας Τύπου του ΠΣΕΕΠ απαλλαγμένος από την..