Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ιδού οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τις αγορές πετρελαίου - Τι εκτιμούν PVM Oil Associates, Citigroup, EIU και Goldman Sachs

Από το bankingnews.gr
Στην άποψη ότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που μπορούν να εκτροχιάσουν τις αγορές πετρελαίου «συμφωνούν» οι αναλυτές, αν και οι εκτιμήσεις διαφέρουν για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ρίσκο.

Οι τιμές του πετρελαίου έχουν ενισχυθεί από τις αρχές του 2019 στηριζόμενες στη μείωση της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ, την κλιμάκωση των..

Ετσι θα γίνει η κατανομή προσωπικού στη ΔΕΠΑ: Πάνω από 100 άτομα στην Εμπορία, 60-70 στις Υποδομές - Το Μάϊο η προκήρυξη του διαγωνισμού

Από το energypress.gr
Στην Εμπορία φαίνεται ότι θα κατευθυνθεί η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΔΕΠΑ, τόσο από τους μόνιμους όσο και από τους εργολαβικούς, καθώς κρίνεται ότι ακριβώς επειδή θα είναι εκτεθειμένη στον ανταγωνισμό, θα έχει και μεγαλύτερες ανάγκες σε προσωπικό έναντι εκείνης των Υποδομών.

Τα κριτήρια, οι ανάγκες στελέχωσης κάθε μιας από τις δύο νέες εταιρείες, καθώς και η αντίστοιχη ανάλυση του συμβούλου..

ΕΕ: Προστατευμένοι πλέον οι εργαζόμενοι στις ευέλικτες μορφές απασχόλησης

Από το euro2day.gr 
Eλάχιστα, πλην όμως ουσιώδη, ως πρώτο βήμα, δικαιώματα θα έχουν πλέον και βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας, που ψηφίσθηκε στις 16 Απριλίου από το Ευρωκοινοβούλιο, οι εργαζόμενοι της gig economy με συνθήκες ελαστικής, ή περιστασιακής εργασίας, όπως οι διανομείς στην εστίαση ή οι οδηγοί της Uber, που έως σήμερα θεωρούντο από τους εργοδότες τους και τις οικονομικές αρχές ως «ελεύθεροι επαγγελματίες». Και συνεπώς δεν χαίρουν..

ΕΥΧΕΣ ΠΣΕΕΠ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Επειδή οι στόχοι µας για την Ασφάλεια είναι ξεκάθαροι και η Ασφάλεια ως έννοια δεν αποτελεί για εµάς µόνο ένα σύνθηµα, από την πρώτη µέρα που αναλάβαµε την ευθύνη του Συνδικάτου δεσµευτήκαµε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής και ασταµάτητος.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσµευσης και κατόπιν..

Κολοσσιαίες επενδύσεις σε τερματικούς σταθμούς και αγωγούς προχωρούν οι Αμερικανοί για το φυσικό αέριο

Από το worldenergynews.gr
Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (FERC) ενέκρινε την κατασκευή δύο προτεινόμενων τερματικών σταθμών εξαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), το Driftwood  της εταιρείας Tellurian στην Louisiana και το Port Arthur της Sempra Energy στο Τέξας.
Σύμφωνα με το Reuters η Tellurian σχεδιάζει να προβεί..