Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο βασικός μισθός στις χώρες του κόσμου; – Πού βρίσκεται η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

katotatos-misthos-epidoma-anergias
Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη δημοσίευσε στοιχεία για το ύψος του βασικού μισθού των εργαζομένων σε όλον τον κόσμο.

Όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, η Αυστραλία και το Λουξεμβούργο παρέχουν τον υψηλότερο βασικό μισθό στους εργαζομένους τους-περισσότερα από 9 δολάρια την ώρα-,ενώ οι χειρότερα αμειβόμενοι εργαζόμενοι βρίσκονται στη Λετονία και το Μεξικό, όπου αμείβονται με λιλγότερα από δύο δολάρια την ώρα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό της λίστας, με τον βασικό μισθό να ανέρχεται στα 4,42 δολάρια την ώρα.

Δείτε τη λίστα..

Πρόβλεψη σοκ: Φονικός Εγκέλαδος θα χωρίσει ηπείρους - Εκτιμήσεις για εκατομμύρια νεκρούς (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόβλεψη σοκ: Φονικός Εγκέλαδος θα χωρίσει ηπείρους - Εκτιμήσεις για εκατομμύρια νεκρούς (Βίντεο)
Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πασίγνωστος  πυρηνικός φυσικός, Dr Mehran Keshe, ο οποίος διαμήνυσε σε όλους τους τόνους πως επίκειται, από τις 17 Οκτωβρίου, φονικός και καταστροφικός σεισμός με τουλάχιστον… 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες.   Ειδικότερα, σε παρουσίαση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Keshe Foundation, ο «επικείμενος», όπως τον χαρακτήρισε, σεισμός μπορεί να σημειωθεί από τις…  17 Οκτωβρίου 2015.  
Τα στοιχεία που απορρέουν από τη μελέτη του Dr Keshe είναι πραγματικά συνταρακτικά. Σύμφωνα πάντα με τον ειδικό, αναμένεται μεγάλος σεισμός, πρωτοφανούς έντασης, που θα οδηγήσει σε… διχοτόμηση της αμερικανικής ηπείρου σε Νότια και Βόρεια, χωρίς να οριοθετείται το επίκεντρο της δόνησης.  

Οι «μαύρες» προβλέψεις δεν σταματούν εδώ καθώς, όπως...