Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τα 30+2 νέα (μη οριζόντια), μέτρα, για το καλό μας…


Τα νέα νέτρα που …έρχονται ευτυχώς δεν θα είναι οριζόντια θα είναι όμως …κάθετα και θα μας πονέσουν! Αλλά μην αγχώνεστε… Όλα γίνονται για το καλό μας!!  Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα μέτρων που  βαπτίσθηκαν από τους κυβερνώντες ως «στοχευμένες παρεμβάσεις» και δημοσίευσε η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για να πεισθείτε και οι τελευταίοι “Σαμαρο-Βενιζελοφύλακες” ότι η κυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά πρέπει να πέσει …χθες! Δείτε τον πίνακα… 

 ΠΗΓΗ:olympia.gr/

Μαδρίτη υπόγειο πάρκινγκ στην ευρωζώνη


Το ευρωπαϊκό όραμα
Αυτη την Ευρωπη έφτιαξαν οι  ευρωπαϊστές…  Κι αυτή την Ευρώπη θα αλλάξουμε..

 ΠΗΓΗ:pak-elta.gr

Διαφωνείς με τον ΟΗΕ και την ΕΕ: Μεχρι 6 μήνες φυλακή!


Ψηφίστηκε τελικά από τη Βουλή, με τη γνωστή πλειοψηφία των 2 κομμάτων, που απαρτίζουν την κυβέρνηση και παρά τις εντονότατες ενστάσεις και διαφωνίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης,  (ν)τροπολογία,  στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: " Ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων με άδεια", με την οποία  ουσιαστικά ποινικοποιείται  η πολιτική δράση όσων αντιδρούν στις κυρώσεις που επιβάλλουν Διεθνείς Οργανισμοί κατά κρατών, οργανισμών ακόμα και φυσικών ή νομικών προσώπων.

Ειδικότερα η διατάξη αναφέρει: «Οποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα, που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων, ή οργανισμών ή φυσικών προσώπων, με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ή με κανονισμούς της Ε.Ε. τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών, εκτός και αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή. Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου εφαρμόζονται και όταν οι προβλεπόμενες σε αυτό πράξεις δεν είναι αξιόποινες κατά τους νόμους της χώρας στην οποία τελέστηκαν».

 ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ ζήτησαν την απόσυρσή της.

Την τροπολογία, υπερσπίστηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χρ.Αθανασίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ.Βορίδης και ο Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ.

Ο συνταγματολόγος Γ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, δήλωσε ότι «Το θέμα των κυρώσεων που επιβάλλονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει πολλές φορές συζητηθεί από νομική και πολιτική σκοπιά γιατί θέτει σε δοκιμασία σημαντικές αρχές του κράτους δικαίου, όπως είναι η αρχή της διαφάνειας και της δημοσιότητας, αλλά και το τεκμήριο αθωότητας. Μέχρι και το δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην απόφαση Καντί διατύπωσε τις δικές του επιφυλάξεις. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν είναι υπερβολική η κριτική που ασκήθηκε σχετικά από τα κόμματα της Αριστεράς».

 ΠΗΓΗ:totekmirio.gr

Απίστευτο!!! Οι Εβραίοι έβαλαν ανάποδα την Ελληνική σημαία και ο Μασονικός χαιρετισμός του Σαμαρά με τον Ισραηλινό πρόεδρο!


Ο πιο υποτακτικός πρωθυπουργός όλων των εποχών στην Ελλάδα... ξαναχτύπησε! Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή... Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, από την πρόσφατη επίσκεψη του Σαμαρά στο Ισραήλ (κάποιοι υποτηρίζουν οτι η φωτο είναι από παλαιότερη επίσκεψη το 2011 αλλά τι σημασία έχει!), φαίνεται πως η υπακοή του στους Εβραίους και τους Σιωνιστές είναι άνευ προηγουμένου!

Ανάποδα (!!!) η Ελληνική Σημαία! Είναι άραγε σχέδιο για να καταργηθεί ο Σταυρός από την Σημαία μας, γιατί το να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ... κάτι δείχνει! Τελευταία, συχνά-πυκνά βλέπουμε τριγύρω μας Ελληνικές Σημαίες, σε δημόσια μάλιστα κτίρια, με τον Σταυρό απ’ την αντίθετη!...

Ίσως, πάλι, θέλουν να δείξουν οι… φίλοι μας οι Εβραίοι πως όταν πάρουν τους θησαυρούς του υπεδάφους μας, έτσι θα κρεμάσουν κι εμάς!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η χειραψία του Σαμαρά με τον Ισραηλινό πρόεδρο, λένε οι «κακιές γλώσσες», είναι... ΜΑΣΟΝΙΚΗ! Και μάλιστα δείχνει, έτσι όπως τοποθετεί την παλάμη του ο Σαμαράς στην παλάμη του Ισραηλινού, την υποταγή του «Έλληνα» πρωθυπουργού στον Εβραίο!!!
Και εις «ανώτερα», ή μάλλον... ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, κύριε Μπεναχίμ!

 ΠΗΓΗ:periergaa.blogspot.com/