Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Το Κουβέιτ ολοκληρώνει την επέκταση διύλισης για την παραγωγή καυσίμων λιγότερο ρυπογόνων

 


Το Kuwait National Petroleum Co (KNPC) ξεκίνησε με επιτυχία την πλήρη λειτουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον έργου για την επέκταση της διυλιστικής ικανότητας και την παραγωγή καυσίμου που παράγει χαμηλότερες εκπομπές και λιγότερη ρύπανση, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η KUNA ανέφερε ότι το έργο περιλάμβανε την επέκταση της ικανότητας του..

Η Shell Πούλησε στην ConocoPhillips για 9,5 δισ. δολάρια τα Περιουσιακά Στοιχεία στη Λεκάνη Permian



Ο ενεργειακός κολοσσός Royal Dutch Shell πούλησε περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου και φυσικού αερίου στη λεκάνη της Πέρμια, το μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της χώρας, στην ConocoPhillips για 9,5 δισ. δολαρίων μετρητά τη Δευτέρα. Η συμφωνία είναι μια σημαντική κίνηση για τη Shell, η οποία παράγει..

Τα ηλεκτρικά οχήματα ενδέχεται να μειώσουν τη παγκόσμια ζήτηση ικανότητας διύλισης στο μισό

 


Η παγκόσμια προσπάθεια για ηλεκτροκίνηση των οδικών μεταφορών για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα μπορεί να μειώσει τη ζήτηση για την παγκόσμια ικανότητα διύλισης πετρελαίου στο μισό το 2050, αναφέρει η εταιρεία συμβούλων Rystad Energy.

«Στο μέλλον θα αγγίξουμε..

ΕΙΑ: Σε χαμηλό τριετίας τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Στα 75,8 δολ το brent, στα 71,9 δολ το αργό

 




Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών, ενώ τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ), καθώς η βιομηχανία συνέχισε να..