Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί η άσφαλτος στους δρόμους θα βάφεται μπλε;

 



Το χρώμα της ασφάλτου δεν είναι τόσο αθώο όσο θα πίστευε κανείς, καθώς συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη εγκλωβίζοντας την ηλιακή ακτινοβολία.

Στη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής ακόμα και οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και στην περίπτωση της ασφάλτου, τα δεκάδες εκατομμύρια χιλιόμετρα που..

Στρατηγική συνεργασία Volvo Car Hellas και ElpeFuture στην ηλεκτροκίνηση

 






Με κοινό όραμα τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η Volvo Car Hellas και η ElpeFuture συμπράττουν, προσφέροντας στους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo, προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης του..

Καναδάς: Κλειστός ο αγωγός Keystone λόγω διαρροής πετρελαίου στη Νεμπράσκα

 




«Κλείσαμε το δίκτυο των αγωγών Keystone και κινητοποιήσαμε το προσωπικό και τον εξοπλισμό μας» λόγω μιας διαρροής πετρελαίου σε ένα ποτάμι, που απέχει περίπου 32 χιλιόμετρα νοτίως της Στιλ Σίτι.

Ο συναγερμός σήμανε γύρω..

Οι «μεγιστάνες» των καυσίμων – Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι στον κόσμο (pics)

 






Παρά τον πληθωρισμό και την οικονομική ύφεση των τελευταίων μηνών, οι μεγιστάνες του πετρελαίου παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Σύμφωνα..

Οικοδ Συν ΕΛΔΑ η Αλκυόνη συνπε - Ενημέρωση από ΓΣ

 


Ένας νεκρός μετά από δυστύχημα στο διυλιστήριο Phillips 66 Wood River

 






Ένας συμβασιούχος υπάλληλος έχασε τη ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε μετά από ανατροπή γερανού την Τρίτη στο διυλιστήριο του Phillips 66 356.000 bpd στο Wood River, στο Ιλινόις, δήλωσε..

ΕΙΑ: Yποχώρησαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, αυξήθηκαν της βενζίνης - Πτώση του πετρελαίου

 




Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ υποχώρησαν την τελευταία εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποστάγματος παρουσίασαν μεγάλες αυξήσεις, καθώς η χρήση πετρελαίου στα διυλιστήρια ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2019, ανακοίνωσε την..