Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο άγνωστος πόλεμος στην Ευρώπη που δεν άκουσε κανείς - Ξέσπασε τον Απρίλιο

Ο άγνωστος πόλεμος στην Ευρώπη που δεν άκουσε κανείς - Ξέσπασε τον Απρίλιο
Το μικροκράτος της Enclava αποφάσισε να μετακομίσει 320 χιλιομετρα μακριά, σε μία περιοχή που ήδη θέλει άλλο μικροκράτος.

Ποιο είναι όμως το μικροκράτος της Enclava

Τα 9 πιο θανατηφόρα ορυκτά που εξόρυξε ποτέ ο άνθρωπος

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα 9 πιο θανατηφόρα ορυκτά που εξόρυξε ποτέ ο άνθρωπος
Τα ορυκτά που μπορούν να “σκοτώσουν”, παρά τη χρησιμότητά τους.
Τα πολύτιμα ορυκτά, είναι απολύτως απαραίτητα στον σύγχρονο κόσμο, ωστόσο πολλά από αυτά είναι από τα πιο τοξικά υλικά στον πλανήτη.
Το να εντοπιστούν και να εξορυχθούν, αποδείχθηκε δύσκολη αποστολή, ενώ για αρκετά από αυτά, αποφασίστηκε ότι η βιομηχανική τους επεξεργασία έκρυβε μεγάλους κινδύνους για τον άνθρωπο.
Δείτε ποια είναι τα 9 πιο επικίνδυνα και πού χρησιμοποιούνται...

H ΓΣΕΕ ανάβει τις «μηχανές» της… αλλά για Σεπτέμβριο

Αποτέλεσμα εικόνας για πορεια
Δεδομένο, σχεδόν, θεωρούν στελέχη της ΓΣΕΕ ότι το «κυρίως πιάτο» του Εργασιακού – Ασφαλιστικού θα πάει για μετά το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.
Έτσι για τους επόμενους 1-2 μήνες δεν προγραμματίζεται καμία γενική κινητοποίηση απέναντι στην κυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά την επόμενη εβδομάδα, μάλλον θα συγκληθεί Εκτελεστική Επιτροπή της Γενικής Συνομοσπονδίας και να σκιαγραφηθεί η από εδώ και πέρα στάση της.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα...

BETA: Ισχυρά αποτελέσματα με θετικές εκπλήξεις το α' τρίμηνο για τα ΕΛΠΕ

BETA: Ισχυρά αποτελέσματα με θετικές εκπλήξεις το α' τρίμηνο για τα ΕΛΠΕ
Ισχυρό τρίμηνο με θετικές εκπλήξεις ήταν το α' τρίμηνο του 2015 για τα ΕΛΠΕ, τονίζει η BETA Χρηματιστηριακή, χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις διύλισης και την εγχώρια ζήτηση.

Όσο τα περιθώρια διύλισης παραμένουν ισχυρά η BETA παραμένει αισιόδοξη για την πορεία της μετοχής.

Παράλληλα, τονίζει ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα αποτελέσματα για 551 εκατ. προσαρμοσμένα EBITDA και 160 εκατ. προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη θα επιτευχθούν το 2015.


ΠΗΓΗ:newmoney.gr

48 δισ. δολάρια ληστεία των πολιτών. Κι απ' τις τσέπες της χρεοκοπημένης Ελλάδας βεβαίως.


Η Παγκόσμια Τράπεζα έδωσε προχθές στη δημοσιότητα το προοίμιο μιας εκτενούς έκθεσης που θα δημοσιεύσει ολόκληρη τον Οκτώβριο, πριν τη Διάσκεψη του Παρισιού για το Κλίμα το Δεκέμβριο 2015, σχετικά με το χρηματικό ύψος, στο οποίο έχουν φτάσει οι φόροι CO2 στις διάφορες χώρες. 34 δισ. δολάρια αξίζουν τα συστήματα εμπορίας εκπομπών και άλλα 14 δισ. δολάρια είναι οι απευθείας φόροι άνθρακα στις διάφορες χώρες. Κι αυτά αφορούν μόλις το 12% των παγκόσμιων εκπομπών "αερίων του θερμοκηπίου", υπάρχει ακόμα τεράστια "φορολογητέα ύλη", απέραντος δρόμος για φορολογική λεηλασία των πολιτών με το πρόσχημα "της σωτηρίας του πλανήτη". Κι ο Πάπας κάποτε πουλούσε συγχωροχάρτια για τη "σωτηρία της ψυχής" κι αυτό οδήγησε στη διάσπαση της Καθολικής Εκκλησίας.

Την έκθεση έχει συντάξει η γνωστή....