Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Το δεύτερο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Βενεζουέλας αναστέλλει την παραγωγή βενζίνης

 




(Reuters) - Η κρατική εταιρεία της Βενεζουέλας PDVSA ανέστειλε την παραγωγή βενζίνης στο δεύτερο μεγαλύτερο  διυλιστήριο  της χώρας λόγω διακοπής λειτουργίας στο μεταρρυθμιστή του, δήλωσαν την Τετάρτη πέντε πηγές με γνώση των εργασιών.

Μια διακοπτόμενη έλλειψη καυσίμων έπληξε..

EACOP: Ο αφρικανικός αγωγός πετρελαίου 1.400 χλμ που φιλοδοξεί να βάλει στον παγκόσμιο εξαγωγικό χάρτη την Ουγκάντα

 



Ένα έργο υποδομής επικών διαστάσεων έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται στην Κοιλάδα του Μεγάλου Ρήγματος στην Ουγκάντα. Πρόκειται για έναν αγωγό πετρελαίου έκτασης μεγαλύτερης των 1.400 χιλιομέτρων (1.443) ο οποίος θα φτάνει έως τις ακτές της Τανζανίας.

Όπως αναφέρουν οι The Times, ο αγωγός..

ExxonMobil announces sale of interests in Montney and Duvernay Canadian assets

 


ExxonMobil said that its Canadian affiliates, Imperial and ExxonMobil Canada, have entered into an agreement with Whitecap Resources Inc. for the sale of XTO Energy Canada, which is jointly owned by Imperial..

Ρεκόρ ροών φυσικού αερίου από την Βρετανία στην ΕΕ - Μπορεί να καλύψουν το 15% της αποθήκευσης

 


Η Βρετανία έχει εξάγει από τα τέλη Μαρτίου ποσότητες ρεκόρ φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την Τετάρτη το National Grid, καθώς οι χώρες της ΕΕ επιδιώκουν να γεμίσουν τα αποθέματά τους σε φυσικό αέριο για να προστατευθούν από τυχόν περαιτέρω διακοπές σε ροές από τη Ρωσία.

Η Βρετανία εξοικονομεί..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΕ

 


Γ. Σ. Motor Oil: Οι 4 Πυλώνες του Αναπτυξιακού Προγράμματος - Ξεπερνά το 1 Δις Ευρώ το Επενδυτικό και Αναπτυξιακό Πλάνο

 


Τους τέσσερις πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος της Μotor Oil ως το 2030 ανέπτυξε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πέτρος Τζαννετάκης μιλώντας στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το επενδυτικό και αναπτυξιακό πλάνο της Motor Oil ξεπερνά το 1 δις. ευρώ, σε μια χρονική στιγμή που ο Όμιλος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας. Στο πλαίσιο..