Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΠΑ : Σαφάρι για τα 14 εκατ. που της χρωστά η ΕΒΖ και για τις οφειλές της ΟΣΥ - Εντείνει το κυνήγι ενόψει αποκρατικοποίησης

Από το energypress.gr
Αγώνα δρόμου για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων προς αυτήν οφειλών, έχει ξεκινήσει η ΔΕΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα της, ενόψει της διχοτόμησής της και της εν συνεχεία αποκρατικοποίησης του εμπορικού της σκέλους.

Σε αυτή τη προσπάθεια, το βάρος πέφτει καταρχήν στους πελάτες με τα μεγαλύτερα χρέη, που εκτός της ELFE, είναι η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, και η ΟΣΥ, δηλαδή τα πράσινα αεριοκινούμενα λεωφορεία, ενώ το κυνηγητό έχει επεκταθεί και σε αρκετά μικρότερους οφειλέτες.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Στη περίπτωση..

Υποχρεωτικά τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας - ποσότητας στα μέσα μεταφοράς βιοκαυσίμων

Από το worldenergynews.gr
Υποχρεωτικά καθίσταται πλέον η εγκατάσταση στα μέσα μεταφοράς βιοκαυσίμων ηλεκτρονικών συστημάτων διασφάλισης της ποσοτικής και ποιοτικής ακεραιότητας των διακινούμενων ποσοτήτων. 

Αυτό προβλέπει ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας για την μη περικοπή των συντάξεων, αίροντας το προηγούμενο καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο η εγκατάσταση ήταν προαιρετική. 

Η ρύθμιση αγορά κάθε..