Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Τα ιαπωνικά διυλιστήρια βλέπουν την ανοδική τάση των τιμών του πετρελαίου να συνεχίζεται

 



Οι τιμές του πετρελαίου πρόκειται να παραμείνουν σε ανοδική πορεία φέτος, δεδομένης της ισχυρής ανάκαμψης της παγκόσμιας ζήτησης μετά την πτώση που προκαλείται από την πανδημία COVID-19, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Πετρελαίου της Ιαπωνίας (PAJ).

"Η παγκόσμια ζήτηση αργού αναμένεται να ανακάμψει περαιτέρω το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, δεδομένης της σύγκλισης της πανδημίας και της αναζωογόνησης της οικονομικής..

ΗΠΑ: Δικαστής Μπλοκάρει την Απόφαση Μπάιντεν για Παύση Νέων Μισθώσεων Πετρελαίου και Φ. Αερίου

 


Ένας Αμερικανός δικαστής έχει μπλοκάρει την εφαρμογή της απόφασης του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για παύση των αδειών μίσθωσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, γεγονός που πιθανόν να αποτελέσει πλήγμα στις προσπάθειες της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει μια συνολική αναθεώρηση των δικαιωμάτων γεώτρησης σε ομοσπονδιακή γη και υπεράκτια ύδατα. Ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Δυτικής Περιφέρειας της Πολιτείας της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, Terry Doughty, υπέγραψε..

Ελληνικά Πετρέλαια: Υψηλές επιδόσεις και βραβεία στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας

 



Η έμπρακτη αφοσίωση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στη δημιουργία ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και στη διαρκή και πολύπλευρη εξέλιξη του σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση Occupational Health & Safety Team of the Year και πέντε χρυσά βραβεία στα Health & Safety Awards 2021.

Ο όμιλος κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμα φορά, κερδίζοντας..

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛ.Δ.Α ‘’Η ΑΛΚΥΟΝΗ’’ ΣΥΝ.ΠΕ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 





 Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την τακτική Γενική Συνέλευση Ισολογισμού 2020 και της εξ αναβολής , λόγω Υγειονομικών ρυθμίσεων ,  ΓΣ προϋπολογισμού 2021 του Δεκεμβρίου 2020. 

Έχει σταλεί ταχυδρομική πρόσκληση στα μέλη μας και θα ειδοποιηθούν όσοι..

Σε νέα υψηλά το πετρέλαιο λόγω μείωσης των αποθεμάτων – Πάνω από τα 74 δολ. το Brent

 





Το πετρέλαιο ενισχύθηκε  για πέμπτη ημέρα την Τετάρτη, ανεβαίνοντας στα 75 δολάρια το βαρέλι στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2019, υποστηριζόμενο από την ανάκαμψη της ζήτησης και την πτώση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα ..