Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κανένας από μας, που βιώσαμε τις πολιτικές σας, δεν αποδέχεται το "όλοι μαζί"!

Από το press-gr.com
"Όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε", "δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις" και άλλα τέτοια συγκινητικά και δακρύβρεχτα ακούγονται, απ΄όλες τις πολιτικές φωνές.
Ε, λοιπόν, όχι! Δεν θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί!
Εσείς θα έχετε την βουλευτική σας..

Ο νέος πόλεμος τιμών στο πετρέλαιο δεν μοιάζει με κανέναν άλλο

Από το capital.gr
Ένας αδυσώπητος πόλεμος ισχύος και επιρροής, με πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις, μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας, βρίσκεται πίσω από την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου. Οι δύο πρώην "σύμμαχοι" στον περίφημο πετρελαϊκό συνασπισμό OPEC+ που δημιουργήθηκε το 2017 με στόχο τον συντονισμό των παραγωγών για τον έλεγχο των τιμών του πετρελαίου, δίνουν έναν υπέρ πάντων αγώνα με στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η αβεβαιότητα εντείνεται..

Απόφαση βόμβα! Εκ περιτροπής Εργασία 2 εβδομάδων τον μήνα! Μείωση μισθού έως 60%!

Από το e-forologia.gr

Τι αναφέρει η σημερινή Π.Ν.Π. για το θέμα αυτό;

Λειτουργία επιχειρήσεων με προσωπικό ασφαλούς λειτουργίας

1. Στο πλαίσιο των έκτακτων και προσωρινών μέτρων στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από την έναρξη ισχύος της παρούσας, o εργοδότης δύναται, με απόφασή του, να ορίζει προσωπικό ασφαλούς λειτουργίας της επιχείρησης ως εξής: