Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τεράστιο εξωγήινο σκάφος και διάδρομο προσγείωσης «ανακάλυψαν» στη Σελήνη! (vid)


Οι ενθουσιώδεις «ερευνητές» του αγνώστου και ειδικά αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινης νοήμονος ζωής που έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, λένε ότι βρήκαν νέες αποδείξεις που στηρίζουν την θεωρία τους.   

Σύμφωνα με το ExoNews TV, το 1968 τραβήχτηκε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της αποστολής του διαστημικού σκάφους Orbiter στη Σελήνη, που σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής δείχνει να φαίνεται ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος με μήκος τουλάχιστον 16 χιλιομέτρων να βρίσκεται μέσα στον κρατήρα Manlius. Μέρος του αντικειμένου  φωτίζεται καλά από τον ήλιο, όπως και μέρος του κρατήρα, που είναι περίπου 38 χιλιόμετρα σε διάμετρο και 3 χιλιόμετρα σε βάθος, ενώ πάντα σύμφωνα με το ExoNews TV φαίνεται καθαρά και το ένα (!) πιλοτήριο του διαστημικό σκάφος που είναι μέσα στη σκιά.   

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, λένε ότι στην φωτογραφία φαίνεται και..

Το κάρβουνο "τρολάρει" τους ΑΠΕτεώνες: ποιος μειώνει πιο γρήγορα τις εκπομπές CO2;


Η World Coal Association (WCA) είναι η Παγκόσμια Ένωση Κάρβουνου και πριν λίγες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση "The Power of High Efficiency Coal". Πίσω απ' τον όρο "High Efficiency" βρίσκεται η εξέλιξη της τεχνολογίας των ανθρακικών εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, η τεχνολογία ultra-super critical, την οποία ασφαλώς κάποιοι θέλουν να πουλήσουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο, αυτόν που κάποιοι άλλοι θέλουν να του πουλήσουν αιολικά και Φ/Β. Οπότε το αρχέγονο ερώτημα επιστρέφει: αφού τα λεφτά είναι πάντα είδος σε ανεπάρκεια, τι αγοράζει κανείς με τα λεφτά που διαθέτει; Ποιο είναι το "value for money" κάθε τεχνολογίας; Κι αφού το Δεκέμβριο 2015 μας προέκυψε η Συμφωνία του Παρισιού για περιορισμό των εκπομπών CO2, ποια η επίπτωση κάθε επενδυτικής απόφασης στις συνολικές εκπομπές; Το πρώτο ζητούμενο φυσικά είναι πάντα η ..

Έλα μαζί μας... έλα κοντά μας... Μπορούμε!



ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Ανοδική στροφή για το πετρέλαιο – Άνω των 42 δολ. το Brent

Ανοδική στροφή για το πετρέλαιο – Άνω των 42 δολ. το Brent
Αντιστροφή τάσεων με ανοδική κίνηση για τα προθεσμιακά συμβόλαια του μαύρου χρυσού, μετά και την εκτίμηση της Ρωσίας ότι η ημερήσια παραγωγή της θα παραμείνει στάσιμη και το 2017.

Παράλληλα υπάρχει η ελπίδα ότι στη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ μελών και μη μελών του OPEC θα συμφωνηθεί ουσιαστικό «πάγωμα» της ημερήσιας παραγωγής κάτι το οποίο μπορεί να.

ΓΣΕΕ: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Η ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα της κατά του Αρμαγεδώνα στο ασφαλιστικό,
με δεδομένο το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα επικοινωνιακά τερτίπια της Κυβέρνησης και τη δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, για μέτρα που έχουν ήδη προαποφασιστεί, προχωρά, σε χρόνο που θα καθορίσει η Εκτελεστική της Επιτροπή, σε 48ωρη Γενική Απεργία.

Οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό, γεγονός που για ακόμη μία φορά έγινε εμφανές, από την μεταφορά του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μία ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα, ώστε να προχωρήσει στο καταστροφικό της έργο, εκμεταλλευόμενη τις Άγιες Ημέρες.

Για τη ΓΣΕΕ και για ολόκληρο το..

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΣΕΕ

ΓΣΕΕ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα η Διοίκηση της ΓΣΕΕ, η οποία προέκυψε από τις εκλογές του 36ου Συνεδρίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
1. ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
Πρόεδρος:​ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α/της Πρόεδρος: ​—————————————
Γ. Γραμματέας:​ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αν/της Γ. Γραμματέας:​ΔΑΝΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γ. Οργανωτικού:​ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αν/της Γ. Οργανωτικού:​ΦΩΤΗΣ ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ
Γ. Οικονομικού:​ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αν/της Γ. Οικονομικού:​ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ

Για το προεδρείο δεν έθεσαν υποψηφιότητα οι..

ΕΛΠΕ: Στρατηγική επιλογή η αναβάθμιση του ρόλου των Πωλήσεων


H αναβάθμιση του ρόλου των Πωλήσεων αποτελεί στρατηγική επιλογή για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αύξηση του μεριδίου αγοράς σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως προέκυψε κατά τις εργασίες του 5ου Συνεδρίου Πωλήσεων EKO & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο "Poseidon Resort" στο Λουτράκι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναλύθηκαν τόσο η επιτυχημένη περυσινή χρονιά, όσο και οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι προσπάθειες επίτευξης των ιδιαίτερα φιλόδοξων στόχων που έχουν τεθεί για το 2016.

Στο συνέδριο, το οποίο διήρκεσε τρεις ημέρες, παραβρέθηκε όλο το στελεχιακό δυναμικό των Πωλήσεων που εκπροσωπεί τα σήματα ΕΚΟ και ΒΡ στην Ελλάδα, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε κ. Στάθη Τσοτσορού και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γρηγόρη Στεργιούλη, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά την διάρκεια..

Σκουρλέτης: Οι δανειστές επαναφέρουν σενάρια ιδιωτικοποίησης των ΔΕΠΑ-ΕΛΠΕ. Σχιζοφρενική η πρόταση για ΦΠΑ 23% στο ρεύμα


Σχιζοφρενική χαρακτήρισε την πρόταση των δανειστών για αύξηση του ΦΠΑ στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος από το 13% στο 23%, ο υπουργός ΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" για την πορεία των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός οι πιέσεις των δανειστών για την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΕΛΠΕ δεν προβλέπονται στην συμφωνία του καλοκαιριού και η κυβέρνηση τις απορρίπτει.

Αναφορικά με την..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ανέλαβε η νέα Διοίκηση της Εταιρείας. Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν για τους εργαζομένους γι΄ αυτό θα θέλαμε να σχολιάσουμε και να θέσουμε μια σειρά από ζητήματα προσδοκώντας στην όσον το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση τους, γιατί κάποια στιγμή οι υποσχέσεις που δίνονται πρέπει να γίνονται πράξεις. 


Κύριοι της Διοίκησης,

Πως είναι δυνατόν σύμφωνα με δικές σας δηλώσεις στον

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ...ΜΠΑΡΑΚΙΑ! Από εξαπτέρυγο Σημίτη-Βερελή, απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ΕΛΠΕ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Νικολόπουλος και το "στέλεχος" κ. Κοντονάσιος...


Από την Ζένια Πολυδώρου. 

Η ένδεια σοβαρών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πρόθυμων να εμφανιστούν δημόσια και να υποστηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές φαίνεται και από το γεγονός ότι "επιστρατεύονται" οι ...αναπληρωματικοί που διαπνέονται μάλιστα από πολιτικό γενιτσαρισμό καθώς είναι ...εκ μετεγγραφής. 

Έτσι, έκανε την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς δέκτες "ως στέλεχος" του ΣΥΡΙΖΑ και ένας δικηγόρος ονόματι Σωτήρης Κοντονάσιος ο οποίος είχε αποστηθίσει τα non papers του Μαξίμου, αλλά τα έλεγε τόσο χάλια που μέχρι και ο κάργα δεξιός Ανδρεουλάκος δεν δυσκολεύτηκε να τον ταπώσει. 

Αυτό είναι το λιγότερο. Μια μικρή έρευνα δείχνει ότι ..

Κατόρθωσε το ακατόρθωτο... να φαντάζει η δεξιά σωτηρία για τον λαό...



ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΕ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ TOY ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Π.Ο.Ε.

Την Παρασκευή 1/4/2016, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ εκβιαστικά απέλυσε συνάδελφο, εργαζόμενη επί 4 χρόνια στον όμιλο, γιατί αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση παροχής υπηρεσιών με πρωτοφανείς καταχρηστικούς όρους. Οι όροι της συγκεκριμένης σύμβασης που η εταιρεία εκβιαστικά έχει ζητήσει να υπογράψουν και άλλοι εργαζόμενοί της, συνιστά πρόκληση για κάθε εργαζόμενο και «αιτία πολέμου» για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Καταγγέλλουμε τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος