Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Κατά 10% μειώθηκαν οι εξαγωγές του αργού της Ρωσίας το α΄8μηνο του έτους

 


Κατά 10,4% μειώθηκαν οι εξαγωγές του αργού της Ρωσίας το διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, λόγω της χαμηλότερης ζήτησης και της συμφωνίας του OPEC+ σύμφωνα με στοιχεία από τα ρωσικά ομοσπονδιακά τελωνεία, τα οποία ανέφερε το SeaNews.

Η αξία των εξαγωγών αργού πετρελαίου της Ρωσίας υποχώρησε περισσότερο από 40% λόγω των χαμηλότερων..

ΟΗΕ: Αναρτήθηκε η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για ΑΟΖ



Αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ των δύο κρατών, που είχε υπογραφεί στο Κάιρο στις 6 Αυγούστου, στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Ωκεάνιων Υποθέσεων και του Δικαίου της Θάλασσας του ΟΗΕ από το Γραφείο Νομικών Υποθέσεων της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών.

Με την πράξη αυτή, η οποία, όπως τονίζουν..

Πρόσω ολοταχώς για κατεδάφιση δεξαμενών ΕΛΠΕ

 


Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε την έγκριση από το Τμήμα Περιβάλλοντος της αίτησης για άδεια κατεδάφισης των δεξαμενών υγρών καυσίμων της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, σημειώνοντας ότι αναμένεται ότι ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει στην έκδοση της άδειας κατεδάφισης των εγκαταστάσεων της ΕΛΠΕ την..

Το Σουδάν θα βασιστεί στο εισαγόμενο πετρέλαιο κατά τη διάρκεια συντήρησης διυλιστηρίου 70 ημερών



KHARTOUM (Reuters) - Τα πρατήρια βενζίνης σε ολόκληρο το Σουδάν θα βασίζονται αποκλειστικά στα εισαγόμενα καύσιμα, ενώ το κύριο  διυλιστήριο  πετρελαίου της χώρας ξεκινά τη συνήθη συντήρηση, δήλωσε το υπουργείο Ενέργειας αργά την Κυριακή

Το Σουδάν έχει λειτουργήσει ένα σύστημα τιμών δύο επιπέδων από τον Οκτώβριο, σε μια..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021