Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce λέει ότι η αεροπορία πρέπει να ενεργήσει με καθαρές μηδενικές δεσμεύσεις

 



Η αεροπορία πρέπει να επιταχύνει τη χρήση βιοκαυσίμων προτού οι νέες τεχνολογίες όπως  το υδρογόνο  και τα ηλεκτροκίνητα αεροσκάφη καταστούν βιώσιμες για τον περιορισμό των εκπομπών καθώς η ζήτηση για ταξίδια δεν θα μειωθεί, δήλωσε την Τρίτη το αφεντικό της Rolls-Royce.

«Τελικά, μια μέρα είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μπορέσετε να πετάξετε από εδώ στο Σαν Φρανσίσκο με ένα αεροσκάφος με κάτι..

Ολλανδία: Το Μεγαλύτερο Κοίτασμα Φυσικού Αερίου στην Ευρώπη που Δεν Μπορεί να Αξιοποιηθεί

 



Κάτω από τους βάλτους της Ολλανδίας βρίσκεται το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου της Ευρώπης. Το Groningen έχει αρκετή, αναξιοποίητη, ποσότητα για να αντικαταστήσει μέσα στον χειμώνα μεγάλο μέρος του φυσικού αερίου που η Γερμανία κάποτε εισήγαγε από τη Ρωσία. Aντί όμως να αποτελεί ένα όπλο στη μάχη των Ευρωπαίων έναντι της..

Γαλλία: Η κυβέρνηση προμηθεύει βενζινάδικα από στρατηγικά αποθέματα λόγω απεργιών

 





Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι εν μέσω απεργιών σε διυλιστήρια και αποθήκες καυσίμων που σταμάτησαν την παραγωγή και εμπόδισαν τις παραδόσεις καυσίμων στη χώρα , πήρε πετρέλαιο από τα εθνικά στρατηγικά αποθέματα για να εξασφαλίσει..

«Ερμής» η νέα ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου της Energean στο Ισραήλ

 




Σε μια νέα ανακάλυψη εμπορικά εκμεταλλεύσιμου κοιτάσματος φυσικού αερίου στην θάλασσα του Ισραήλ προχώρησε η Energean με την ερευνητική γεώτρηση «Ερμής» στο Block 31. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το νέο κοίτασμα περιέχει 7 – 15 δισεκ. κυβικά μέτρα (bcm) αξιοποιήσιμου..

HELLENiQ ENERGY: 15 κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις για τον «ετήσιο απολογισμό 2021»

 



Σημαντικές διακρίσεις για την HELLENiQ ENERGY η οποία κατέκτησε 10 βραβεία στην κατηγορία «Καλύτερος Ετήσιος Απολογισμός» (6 για την έντυπη έκδοση και 4 για την ψηφιακή), καθώς και 5 τιμητικές διακρίσεις, με τη συμμετοχή της σε διεθνείς διαγωνισμούς που..

Ανακοίνωση για ΔΣ ΠΣΕΕΠ και Διεκδικητικό Πλαίσιο ΕΣΣΕ 2023