Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

World’s Recoverable Oil Resources Shrinks By 9%

 


Every year and following the publication of the BP Statistical Review, Rystad Energy releases its own assessment to provide an independent, solid and clear comparison of how the world’s energy landscape changed last year. Our 2021 review deals a major blow for the size of the world’s remaining recoverable oil..

Ρύθμιση της τηλεργασίας και της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας σε έναν κόσμο μετά το COVID

 





Η τηλεργασία φαίνεται πιθανό να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό της απασχόλησης για πολλούς οργανισμούς μετά την πανδημία COVID-19. Αλλά σε ποιο βαθμό καλύπτεται αυτή η μορφή εργασίας από νομοθεσία για την προστασία των εργαζομένων;

Μια νέα έκθεση - που ενημερώνεται από μια έρευνα των εθνικών εστιακών σημείων του EU-OSHA και μια βιβλιογραφική..

IEA says refining throughput set to rise in July, August

 




Global refining runs are expected to continue rising in July and August due to increasing vaccination rates and easing social distancing measures around the world, the International Energy Agency (IEA) said.

The Paris-based agency, however, expected the trend will lose momentum in winter due to seasonal maintenance..

IEA: Το αδιέξοδο του ΟΠΕΚ + προκαλεί αστάθεια στην αγορά - Άνοδος 1,7% για το brent στα 76,5 δολ

 


Η αγορά πετρελαίου θα αντιμετωπίσει αυστηρότερη προσφορά εν μέσω μιας διαμάχης στο πλαίσιο του ΟΠΕΚ + σχετικά με τον τρόπο μείωσης των περικοπών της παραγωγής, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πολέμου για τα μερίδια αγοράς εάν η διαφωνία συνεχισθεί εκτιμά, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA).

Ο οργανισμός που εδρεύει...

Σε πρωτοφανή κρίση η παγκόσμια πετρελαϊκή βιομηχανία - Το 2020 ως επιταχυντής των παγκόσμιων ενεργειακών εξελίξεων

 


Έχει περάσει φουρτούνες η παγκόσμια πετρελαϊκή βιομηχανία και η αγορά ενέργειας εν γένει. Την κρίση της Διώρυγας του Σουέζ το 1956, το πετρελαϊκό εμπάργκο των Αράβων το 1973, την κρίση της Ιρανικής Επανάστασης το 1979, την πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα το 2011. Κρίση τόσο σοβαρή σε έκταση και σε βάθος σαν κι αυτή της πανδημίας δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά. Το 2020 ήταν μια χρονιά δίχως προηγούμενο, σημειώνει..