Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ακυρώθηκε το deal των 15 δισ. δολ. μεταξύ Saudi Aramco και Reliance Industries





Η Reliance Industries και η Saudi Aramco ακύρωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία που προέβλεπε την απόκτηση από πλευράς Armco, ποσοστού συμμετοχής στις δραστηριότητες πετρελαίου-χημικών του ινδικού ομίλου, εξαιτίας ανησυχιών σχετικά με..

ΕΛΠΕ: Πληροφοριακό σημείωμα για την απόσχιση κλάδου

 





Η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, το Πληροφοριακό Σημείωμα, που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4.1.3.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και τις σχετικές διατάξεις..

Σκληρές αλήθειες για την τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα από τον CEO της Enel - «Δεν λειτουργεί»

 


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της πολυεθνικής ιταλικής εταιρείας ενέργειας Enel, Francesco Starace εξέφρασε αμφιβολίες για τη χρησιμότητα της δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα, προτείνοντας ότι η τεχνολογία δεν αποτελεί λύση για το κλίμα.

Μιλώντας στο CNBC, τόνισε ότι «Δοκιμάσαμε και προσπαθήσαμε και όταν..

"Ο σεβασμός στον εργαζόμενο και το περιβάλλον είναι αρχές αδιαπραγμάτευτες"

 




Αυτό ήταν το μήνυμα


της επιστολής συμπαράστασης που έστειλε το Συνδικάτο Ενέργειας της Σερβίας για τον αγώνα των εργαζομένων της KAVALA OIL! Πλέον η επίθεση της εταιρίας στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του Πρίνου και η διακύβευση της ασφάλειας του περιβάλλοντος έχουν γίνει γνωστά..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


Νέα ομαδική ασφάλιση για τους εργαζομένους της ετοιμάζει η ΔΕΗ - Αναλυτικά οι παροχές του ομαδικού ασφαλιστηρίου

 


Νέο ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους εργαζομένους του ετοιμάζει ο Όμιλος ΔΕΗ, έχοντας προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου.

Το αντικείμενο της σύμβασης που θα υπογραφεί αφορά την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΕΗ και των θυγατρικών εταιρειών της, που..

Ο EU-OSHA υποστηρίζει την εκστρατεία για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών

 




Πορτοκαλί ο κόσμος: Τέλος στη βία κατά των γυναικών τώρα! Αυτό είναι το παγκόσμιο θέμα για τις 16 ημέρες ακτιβισμού του τρέχοντος έτους κατά της βίας με βάση το φύλο, που διαρκεί από τις 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021, Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από το ξέσπασμα του COVID-19, τα αναδυόμενα δεδομένα και οι αναφορές από όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έδειξαν..