Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η Ρωσία ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε εξαγωγές υγροποιημένου αερίου στην Ε.Ε

Από το pronews.gr
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εισήγαγαν το 2018 4,4 εκατομμύρια τόνους ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), την στιγμή που οι ΗΠΑ εξήγαγαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση 2,7 εκατομμύρια τόνους LNG. Αυτό αναφέρεται στην ετήσια έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Εισαγωγέων αερίου (GIIGNL), που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα

Με την έναρξη της λειτουργίας..

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ || No2

Από το gsee.gr
H ΓΣΕΕ  συνεχίζει τη δημοσιοποίηση των βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ –ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ». Η Συνομοσπονδία αναρτά τα σχετικά βίντεο στο κανάλι της στο Youtube  και στις σελίδες της στα social media με στόχο να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι σταψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ.

Και το δεύτερο βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί παρακάτω:

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ || No1

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της, προχωρά σε ενημερωτική καμπάνια μέσα από το κανάλι της στο youtube  και από τις σελίδες της στα social media.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά..

H 4η βιομηχανική επανάσταση, τα νέα επαγγέλματα και η Ελλάδα

Από το naftemporiki.gr
Μια χώρα που δημιουργεί σήμερα θέσεις εργασίας κυρίως για πωλητές σε καταστήματα, υπαλλήλους γενικών καθηκόντων, λογιστές και σερβιτόρους, όταν η παγκόσμια αγορά ζητά visual designers, μηχανικούς λογισμικού, UX, ΒΙ και Data specialists, αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χάσει... το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, χωρίς τη μετάβαση ..

Η Κομισιόν ενέκρινε την εξαγορά της Aegean Marine Petroleum από την Mercuria Energy Group

Από το worldenergynews.gr
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, βάσει του κανονισμού συγκεντρώσεων της ΕΕ, την εξαγορά της Αegean Marine Petroleum Network Inc. της Δημοκρατίας των Νήσων Μάρσαλ, από την εταιρεία Mercuria Energy Group Limited της Κύπρου.

Η Αegean είναι μια διεθνής εταιρεία εφοδιαστικής καυσίμων πλοίων με έδρα στην Ελλάδα, η οποία εμπορεύεται, προμηθεύει, εφοδιάζει και παραδίδει..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕ.ΣΥ. Β.Ε.Θ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
       Σήµερα ∆ευτέρα 1/4/2019 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ, έγινε κοινή σύσκεψη µε τα Σωµατεία του Οµίλου ΕΛΠΕ, την ΠΟΕ και το ΕΚΕ∆Α για το συντονισµό των περαιτέρω δράσεων µας, λόγω της κατάθεσης των δεσµευτικών προσφορών.
       
      Ζητήθηκε από τα Σωµατεία του Οµίλου να πάρουν..

Health and Safety Awards 2019: Έξι σημαντικές διακρίσεις για τον ΔΕΣΦΑ

Από το worldenergynews.gr
Για ακόμη μια χρονιά ο ΔΕΣΦΑ βραβεύθηκε στα “Health and Safety Awards 2019” για τις κορυφαίες πρακτικές, δράσεις και την πολιτική που εφαρμόζει στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Ο Διαχειριστής έλαβε έξι διακρίσεις από τις οχτώ κατηγορίες που είχε υποβάλλει υποψηφιότητα, κατά τη διάρκεια  της ειδικής..

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΠΕ ∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το pseep.gr
Σήµερα ∆ευτέρα 1/4/2019 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ έγινε κοινή σύσκεψη µε τα Σωµατεία του Οµίλου ΕΛΠΕ, την ΠΟΕ και το ΕΚΕ∆Α για το συντονισµό των περαιτέρω δράσεων µας.
Αποφασίστηκε να πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 03/04/19 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως 16:00 σε όλο τον Όµιλο και συγκέντρωση διαµαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, µε κατάθεση..

Η εβδομάδα της κρίσης για τα ΕΛΠΕ

Από το capital.gr
Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν εντατικές διαβουλεύσεις, διαφοροποιήθηκαν τα σχήματα που συμμετέχουν στη διαδικασία, καταρτίστηκαν τα συμβατικά κείμενα για το σύμφωνο πώλησης και τη συμφωνία μετόχων, η διαδικασία της πώλησης του 50,1% του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, βαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Μάλιστα η τελευταία αναβολή τον περασμένο μήνα, δόθηκε..

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή των δύο «μνηστήρων» στο διαγωνισμό για τα ΕΛΠΕ – Το παρασκήνιο για τα συμβατικά κείμενα

Από το energypress.gr
Μεθαύριο Τετάρτη κορυφώνεται το θρίλερ της πώλησης του 50,1% των μετοχών των ΕΛ.ΠΕ με τη διαγωνιστική διαδικασία να βρίσκεται πια λίγα 24ωρα πριν την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών.

Τα σενάρια είναι ανοικτά, όπως αναφέρουν..