Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο OPEC «βλέπει» επιβράδυνση της ζήτησης πετρελαίου ως το 2021

 


Η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου θα ανακάμψει πιο αργά το 2021 από ό, τι αρχικά θεωρούσαν οι πάντες νωρίτερα, εξαιτίας του διευρυμένου κύματος κρουσμάτων του κορωνοϊού, εκτιμά ο OPEC.

Όπως αναφέρει το Reuters, η ζήτηση θα αυξηθεί κατά 6,25 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) το επόμενο έτος στα 96,26 εκατομμύρια bpd. Η πρόβλεψη ανάπτυξης είναι 300.000 bpd λιγότερο από ό, τι αναμενόταν πριν από ένα μήνα.

Η ασθενής μάλιστα..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΣΕΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



 Επιστολή στους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας απέστειλε η ΓΣΕΕ, ζητώντας τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την πανδημία.

Βασικό αίτημα της Συνομοσπονδίας αποτελεί η ακύρωση των απολύσεων πριν τη νέα καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, με τη θέσπιση ειδικής διάταξης που θα καθιστά..

Ανακοίνωση Δύναμης Ανατροπής

 




Συναδέλφισσες, -οι

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία ενός ασφαλούς και επιτυχημένου General Shut Down στις ΒΕΑ, όπου όλοι οι συνάδελφοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εν μέσω πανδημίας με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία αλλά και πολλές ώρες εργασίας όπου έφεραν το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγχαίρουμε όλους τους εργαζόμενους για τον..

Το βιοντίζελ, ως εναλλακτική λύση καυσίμου, συμβάλλει στη μείωση των ρύπων

 


Η παραγωγή βιοκαυσίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση διπλασιάστηκε από το 2008 μέχρι και σήμερα. Υπολογίζεται ότι 13,9 εκατομμύρια τόνοι βιοντίζελ καταναλώνονται στην ΕΕ κάθε χρόνο. Σε αντίθεση με τη βιοαιθανόλη και το βιοαέριο, το βιοντίζελ έχει σημειώσει έντονη ανάπτυξη και αντιπροσωπεύει πάνω από το 80% της συνολικής χρήσης βιοκαυσίμων.

Η Γερμανία έχει από τις μεγαλύτερες καταναλώσεις..

Ο Ζευς, η Ήρα, ο Απόλλων, η Αθηνά και η Εστία… υπόσχονται νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου για την Energean – Οι έρευνες στο Ισραήλ για 62 δις. κ. μ.

 


Στις παραχωρήσεις Καρίς, Τανίν και Μπλοκ 12 στρέφονται τώρα οι έρευνες της Energean στο Ισραήλ προκειμένου να αυξήσει τα βεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου και ρευστών υδρογονανθράκων.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της ελληνικής εταιρίας σύμφωνα με τις οποίες ο ανεξάρτητος οίκος D&M πιστοποίησε 98,2 δισεκ. κυβικά μέτρα  φυσικού..

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ

 




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο συνάδελφός μας Ευστρατιάδης Αθανάσιος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Υγεία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει..