Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ο CEO της Pioneer Natural καλεί τους επενδυτές να αποχωρήσουν από εταιρείες που προχωρούν σε καύση φυσικού αερίου

Από το worldenergynews.gr
Ο επικεφαλής της Pioneer Natural Resources, Scott Sheffield,, κάλεσε τους επενδυτές ενέργειας να πουλήσουν μετοχές ή να αποσύρουν κεφάλαια από εταιρείες  που προχωρούν σε καύση  φυσικού αερίου και στις οποίες έχουν συμμετοχές.

Η πρακτική της καύσης του φυσικού αερίου που παράγεται παράλληλα με το πιο κερδοφόρο πετρέλαιο έχει γίνει το κορυφαίο ζήτημα..

Covid-19: Ακύρωση συμμετοχών στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου

Από το naftikachronika.gr
Μεγαλώνει ο κατάλογος των εταιρειών που ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα 25-27 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του φόβου που έχει προκληθεί από την έξαρση του Covid-19.

Η ExxonMobil και η SOCAR ανακοίνωσαν ότι..

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη αλλά και την αγανάκτησή της για το θάνατο του 36χρονου Κώστα Θεοδούλη εν ώρα εργασίας, σε εργοτάξιο στην περιοχή του Λαμπιρίου του Δήμου Αιγιαλείας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παγιδεύτηκε μέσα σε σιλό με άμμο. Ένας ακόμη εργαζόμενος χάνει τη ζωή του, την ώρα του μεροκάματου, αποδεικνύοντας..

Ποια είναι τα εννέα επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ΔΕΠΑ Υποδομών

Από το worldenergynews.gr
Ολοκληρώθηκε σήμερα 21/2/2020 η διαδικασία υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών Α.Ε.» στο πλαίσιο της από κοινού πώλησης από το ΤΑΙΠΕΔ και την εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» (ΕΛΠΕ).

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν τα ακόλουθα εννέα επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ & ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 37o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Από το gsee.gr
Εμείς οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, δύναμης της ΓΣΕΕ, δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε στην προάσπιση των δημοκρατικών διαδικασιών και να μην επιτρέψουμε τον ακρωτηριασμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος στον ιδιωτικό τομέα, από εκείνους που στοχεύουν, παραβιάζοντας νόμους και καταστατικό, να επιβάλλουν δια της σωματικής ρώμης τους συσχετισμούς που επιθυμούν στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η διεξαγωγή του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, αποτελεί..

Στα 700-800 εκατ. ευρώ τοποθετούν τα ΕΛΠΕ τον «πήχυ» για το 100% της ΔΕΠΑ Υποδομών

Από το worldenergynews.gr
Εκπνέει σήμερα (21/2) η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διαγωνισμό πώλησης του κλάδου δικτύων της ΔΕΠΑ, με τις πληροφορίες να μιλούν για τη συμμετοχή διψήφιου αριθμού σχημάτων

Λίγες ώρες απομένουν πριν αποτυπωθεί και επίσημα η λίστα με τους υποψήφιους «μνηστήρες» για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, με την ολοκλήρωση..

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ - Μειώθηκαν της βενζίνης

Από το worldenergynews.gr
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα διυλιστήρια αύξησαν την παραγωγή τους, ενώ μειώθηκαν τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΙΑ την Πέμπτη 20/2/2020.

Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν..