Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Η τηλεργασία και οι μυοσκελετικές παθήσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

 





Η εκστρατεία «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας – Μειώστε την καταπόνηση» επικεντρώνεται τώρα στην πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων (ΜΣΠ) και των ψυχοκοινωνικών παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με την τηλεργασία κατ’ οίκον. Παρέχεται ευρύ φάσμα δημοσιεύσεων και πόρων, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων, άρθρων, καταλόγων..

Exxon Mobil: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο Δ΄τρίμηνο



 


Περισσότερο από 80% αυξήθηκαν τα έσοδα της Exxon Mobil σε ετήσια βάση κατά το δ΄ τρίμηνο εν μέσω ανάκαμψης στις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία τόνισε ότι θα αρχίσει να επαναγοράζει μετοχές κατά..

Η real estate μάχη των ΕΛΠΕ με τα funds - Δύσκολες μέρες για (αντ)ασφαλιστές

 




Τα πάνω κάτω έρχονται για την ασφαλιστική αγορά αφού οι αντασφαλιστές ανοίγουν πια διάπλατα το θέμα αλλαγής των αντασφαλίστρων σε ότι αφορά τις ζημιές τις προερχόμενες από τη μεταβολή του κλίματος.

Μην πάμε μακριά... Οι αποζημιώσεις που ενδεχομένως κληθεί να..

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό: Ξεμπλοκάρετε τις επενδύσεις στους υδρογονάνθρακες

 




Το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις γύρω από την αγορά της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στη χώρα μας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές είναι, καθώς οι εταιρείες που έχουν εμπλακεί στη διαδικασία των ελληνικών ερευνών εμφανίζονται να έχουν αποθαρρυνθεί από την ανύπαρκτη..