Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


 

H ΓΣΕΕ  εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με θάρρος εδώ και χρόνια τη μάχη της κατά του καρκίνου, προσπαθώντας σε κάθε ευκαιρία να δώσει δύναμη μέσα από τον προσωπικό της Γολγοθά σε χιλιάδες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν..

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής για την απώλεια της Προέδρου Φώφης Γεννηματά

 







Με ανείπωτη θλίψη, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετούν την Πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά. Αυτήν την ώρα, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια. Η Φώφη Γεννηματά συνδέθηκε με τον λαϊκό κόσμο, τους προοδευτικούς πολίτες, με όσους αγωνίζονται και ονειρεύονται μια δίκαιη κοινωνία, μια..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ : ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

 

Έκρηξη σε παράνομο διυλιστήριο στη Νιγηρία

 




Τουλάχιστον 25 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ανηλίκων, σκοτώθηκαν σε έκρηξη και πυρκαγιά σε παράνομο διυλιστήριο πετρελαίου στην πολιτεία Ρίβερ της Νιγηρίας την Παρασκευή, δήλωσε τοπικός ηγέτης και κάτοικος ..

Το παιχνίδι της Ρωσίας με τους αγωγούς - Ένα σχέδιο 30 ετών




Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 2, ο οποίος συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία κάτω από τη Βαλτική Θάλασσα, κατηγορείται στις ΗΠΑ και σε τμήμα της Ευρώπης ως ρωσικό σχέδιο για την παγίδευση των Ευρωπαίων αγοραστών φυσικού αερίου. Δεν είναι.

Είναι ο τελευταίος κρίκος ενός 30ετούς σχεδίου - οράματος για την..

Galp Energia: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2021

 




Η πορτογαλική πετρελαϊκή εταιρεία Galp Energia προχώρησε σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων για τα κέρδη του 2021, καθώς οι υψηλότερες τιμές πετρελαίου και τα θετικά περιθώρια διύλισης, ενίσχυσαν την κερδοφορία..

ΠΥΡΣΟΣ

 


Συρροή επενδυτών για τους υδρογονάνθρακες στην Αθήνα σε κλειστή παρουσίαση - Άγνωστο τι θα κάνουν τα ΕΛΠΕ

 




To γεγονός ότι στο τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου βρέθηκαν στην Αθήνα εκπρόσωποι πετρελαϊκών εταιριών που υπερέβησαν τις 70, μεταξύ των οποίων όλοι οι μεγάλοι επενδυτές των γεωτρήσεων, όπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΔΕΥ κ. Στεφάτος παρουσίασε τις προοπτικές για τα ελληνικά κοιτάσματα, δείχνει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επαναδραστηριοποιηθεί στις έρευνες..