Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 41: ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 41: ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!
Από το apocalypsejohn.com
Ο Κανονισμός 41 (Rule 41) του Ποινικού κώδικα των ΗΠΑ, θα παραχωρεί στο FBI τη νομική εξουσία που χρειάζεται για να παραβιάσει οποιοδήποτε υπολογιστή, σε όλο τον κόσμο!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να χρησιμοποιήσει μια κρυφή διαδικασία – μέσω της τροποποίησης ενός ομοσπονδιακού κανονισμού, γνωστός ως Κανονισμός 41 – για να επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό την εξουσία της στην πρόσβαση ατομικών πληροφοριών. Οι αλλαγές στον Κανονισμό 41 θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραβιάζουν με ευκολία τους υπολογιστές μας, να παίρνουν τα δεδομένα μας και να ασκούν παρακολούθηση εξ αποστάσεως. Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να επηρεάσουν οποιοδήποτε άτομο χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ωστόσο, αυτοί που θα επηρεαστούν δυσανάλογα θα είναι τα άτομα εκείνα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες προστασίας της ιδιωτικότητάς τους, συμπεριλαμβανομένων των Tor και των VPN.

Τι είναι ο Κανονισμός 41 και πώς σας επηρεάζει αν διαμένετε εκτός των ΗΠΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ



       Ξεκινούν αύριο οι εκλογικές διαδικασίες του ΠΣΕΕΠ .Η αναδιοργάνωση του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο μας φαντάζει αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η οποιαδήποτε αναδιοργάνωση των συνδικάτων θα είναι κενή περιεχομένου αν δεν συνοδεύεται από αλλαγή νοοτροπίας των συνδικαλιστικών στελεχών σε όλα τα επίπεδα, αν δεν παραμεριστούν λογικές και αγκυλώσεις, συντεχνιακές, παραταξιακές, αν δεν εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση και δεν γίνει παρελθόν η κομματική εξάρτηση 

    Στους δύσκολους αυτούς καιρούς ..

Σαρωτικές αλλαγές και νέοι παίκτες στην αγορά φυσικού αερίου

Αποτέλεσμα εικόνας για φυσικο αεριο
Από το capital.gr
Στην αγορά του φυσικού αερίου, πέρα από τις ρυθμιστικές και νομοθετικές αλλαγές που επιβλήθηκαν ελέω μνημονίου – με τελευταία την αναγκαστική αύξηση των δημοπρατούμενων από τη ΔΕΠΑ ποσοτήτων στο 20% μέχρι το 2020 – μπορεί να διαπιστώσει κανείς 3 βασικά ορόσημα στην πορεία προς την απελευθέρωση και τον ανταγωνισμό. Το πρώτο ήταν το Δεκέμβριο του 2009 όταν τα γεγονότα της Ρεβυθούσας και η αρχικά αποτυχημένη προσπάθεια εισαγωγής του πρώτου ιδιωτικού φορτίου LNG από τους ομίλους Μυτιληναίου και Motor Oil Hellas, ουσιαστικά ξεκλείδωσαν την αγορά και έσπασαν το μέχρι τότε μονοψώνιο που υπήρχε στη χώρα μας.

Επτά χρόνια αργότερα ..

ΕΛΠΕ: «Στρατηγικός στόχος η μετεξέλιξη του oμίλου σε ανταγωνιστικό προμηθευτή του μέλλοντος»

Αποτέλεσμα εικόνας για ελπε
Από το pronews.gr
Ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρέλαιων, Στάθης Τσοτσορός, σε συνέντευξή του παρουσίασε την στρατηγική για την μετεξέλιξη του oμίλου από διϋλιστηριακό σε καινοτόμο, αξιόπιστο, εξωστρεφή και ανταγωνιστικό προμηθευτή του μέλλοντος, με στροφή σε σύγχρονες ενεργειακές δράσεις και προϊόντα.

Η χρηματοοικονομική εξυγίανση, η διαρκής βελτίωση της αποδοτικότητας των Διυλιστηρίων, η μείωση του κόστους προμήθειας αργού και η αναβάθμιση της εμπορίας με αλλαγή της μορφής των πρατηρίων, είναι κομβικά στοιχεία της στρατηγικής που ήδη υλοποιούνται και είχαν σαν αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, το ιστορικό υψηλό κερδοφορίας που πραγματοποίησε πέρυσι ο όμιλος και διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και το τρέχον έτος, καθώς και το ρεκόρ παραγωγής και εξαγωγών που προβλέπεται για εφέτος.

«Η διετία 2015 - 2016 αποτέλεσε για τον όμιλο μια ..