Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη καθαρά θετική για τις εκπομπές άνθρακα;

 



Η Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται όλο και περισσότερο βασικό συστατικό της βιομηχανίας ενέργειας. Καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες παίρνουν πιο σοβαρά την εκπλήρωση των στόχων για το κλίμα, η ενεργειακή βιομηχανία βρίσκεται αντιμέτωπη με την εντολή να μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της σε..

Όμιλος Energean: Προς σημαντική αύξηση της παραγωγής φυσικού αερίου φέτος

 




Σημαντική αύξηση στην παραγωγή φυσικού αερίου στη διάρκεια του 2023 αναμένει ο όμιλος της Energean, μετά την έναρξη παραγωγής από το κοίτασμα Karish στο Ισραήλ ήδη από τον Οκτώβριο του 2022.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση στην οποία προχώρησε σήμερα η διοίκηση του ομίλου προς τα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Τελ Αβίβ, για φέτος η συνολική..

Η ιαπωνική Taiyo Oil θα κλείσει 2 CDU στο διυλιστήριο Shikoku το καλοκαίρι για συντήρηση

 





Το ιαπωνικό διυλιστήριο πετρελαίου Taiyo Oil Co σχεδιάζει να κλείσει δύο μονάδες απόσταξης αργού (CDUs) στα 138.000 βαρέλια την ημέρα (bpd) στο  διυλιστήριο  Shikoku στη δυτική..

Οι επιθεωρητές εργασίας της ΕΕ αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη διασφάλιση της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας

 





Μέσω της εφαρμογής συστημάτων επιβολής κυρώσεων και τυποποιημένων μέτρων, οι επιθεωρήσεις εργασίας έχουν ως στόχο την υποστήριξη της συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στα συστήματα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων επιτόπιες επιθεωρήσεις από επιθεωρητές εργασίας με σκοπό την..