Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Διευθυντής Καρδιοθωρακικής & Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημιακής κλινικής: τα αιολικά βλάπτουν τον καρδιακό μυ!


Από το greeklignite.blogspot.com
Το σχετικό άρθρο δημοσιεύτηκε στην Allgemeine Zeitung και δείχνει άλλη μια σκοτεινή πτυχή της δήθεν "πράσινης" ενέργειας: οι υπόηχοι που παράγουν οι ανεμογεννήτριες προκαλούν βλάβη στον καρδιακό μυ (υπόηχος: κάθε ήχος του οποίου η συχνότητα είναι χαμηλότερη από το κατώτατο όριο συχνοτήτων που μπορούν να γίνουν αντιληπτές από την ανθρώπινη ακοή). Τι άραγε μπορεί να λένε για το συγκεκριμένο θέμα οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και οι Αποφάσεις Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, που εκδίδει σωρηδόν το Υπουργείο της Μεσογείων; Μήπως από τίποτα έως τίποτα; 

Το θέμα ανέδειξε η εφημερίδα όταν ο Διευθυντής της Καρδιοθωρακικής & Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημιακής κλινικής του Μάιντς έδωσε σχετική συνέντευξη και είπε..

Μείωση 5% στις γεωτρήσεις για την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Καναδά

Από το worldenergynews.gr
Η καναδική δραστηριότητα γεώτρησης θα μειωθεί κατά 5% το 2019, καθώς οι μειώσεις τιμών αποθαρρύνουν την παραγωγή, σύμφωνα με πρόβλεψη της βιομηχανίας την Πέμπτη 1/11/2018.

Οι καναδοί παραγωγοί πετρελαίου βρίσκονται αντιμέτωποι με τιμές πολύ χαμηλότερες από το αμερικανικό όριο αναφοράς λόγω των σοβαρών προβλημάτων συμφόρησης των αγωγών γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσουν..

Αναβλύζει πετρέλαιο στη Ζάκυνθο μετά τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ! - Δείτε φωτό

Από το pronews.gr
Ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη θαλάσσια περιοχή του Μαραθία, στη Ζάκυνθο, καθώς μετά την εκδήλωση του σεισμού των 6,6 Ρίχτερ, η επιφάνεια της θάλασσας γέμισε πετρέλαιο!

Σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους, το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, αλλά μετά τον σεισμό είναι πολύ πιο έντονο και σε καθημερινή βάση.

Τι συμβαίνει στην περιοχή της Ζακύνθου; Η απάντηση έχει ..