Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Τυπικά Γερμανικό, πέρα για πέρα αληθινό, αλλά μοιάζει πραγματικά απίστευτο για τη σημερινή Ε.Ε.!


Από το greeklignite.blogspot.com
Με σειρά Κοινοτικών Οδηγιών η Ε.Ε. στον 21ο αιώνα έχει οδηγηθεί στην εξυπηρέτηση των αναγκών της Γερμανικής βιομηχανίας κατασκευής φωτοβολταϊκών & ανεμογεννητριών. Η πολιτική της "απανθρακοποίησης" αυτό ακριβώς το στόχο έχει, τη στήριξη των δήθεν "πράσινων" θέσεων εργασίας. Φυσικά θα χρειάζεται και αξιόπιστο ρεύμα, που θα είναι "κλιματικά φιλικό", δηλαδή δεν θα εκπέμπει το "δαιμονικό" CO2, και τέτοιο είναι..

Τα Ενεργειακά Άλματα της ΕΕ Χωρίς τον Ξενοδόχο

Από το energia.gr
Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ριζική αλλαγή του ενεργειακού μίγματος της ΕΕ και η συνεπακόλουθη υιοθέτηση της νέας πράσινης ατζέντας (New Green Deal) συνιστούν πολιτική και οικονομική παρέμβαση υψίστης σημασίας και εμβέλειας η οποία σε βάθος χρόνου πρόκειται να επηρεάσει σε παρά πολλά επίπεδα τις ζωές όλων μας

Οι φιλόδοξοι στόχοι για την ριζική μείωση μέχρι το 2030, και αργότερα τον μηδενισμό, των εκπομπών του θερμοκηπίου και την..

Baker Hughes: Μειώθηκαν κατά 17 οι εξέδρες πετρελαίου στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Οι ενεργειακές εταιρείες των ΗΠΑ και του Καναδά μείωσαν τον αριθμό των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργούν σε χαμηλό ρεκόρ καθώς περικόπτουν τις δαπάνες για νέες γεωτρήσεις μετά το lockdowns που  προκάλεσαν πτώση των τιμών της ενέργειας και της ζήτησης.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ, ένας πρώιμος δείκτης της μελλοντικής..

Άνοδος για το πετρέλαιο - Στο +5,3% και τα 35,49 δολ. ανά βαρέλι το αμερικανικό WTI

Από το bankingnews.gr
Άλμα σημείωσε το πετρέλαιο, παρότι τα τελευταία στοιχεία για τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ έδειξαν ότι η ανάκαμψη της ζήτησης ενδέχεται να μην είναι τόσο άμεση όσο προέβλεπαν αρχικά οι αναλυτές και ενώ η επιδείνωση των σχέσεων ΗΠΑ και Κίνας προκαλεί ανησυχίες για το ενδεχόμενο ενός νέου εμπορικού πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει περαιτέρω τη διαδικασία..

Στο μικροσκόπιο το United States Oil Fund – Έρευνες για αν οι επενδυτές ενημερώθηκαν για τους κινδύνους

Από το worldenergynews.gr
Το United States Oil Fund LP, το μεγαλύτερο fund διαπραγμάτευσης αργού στη χώρα, διερευνάται από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ για το κατά πόσον οι κίνδυνοι του γνωστοποιήθηκαν σωστά στους επενδυτές, σύμφωνα με το το Bloomberg την Παρασκευή 29/5/2020.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Επιτροπή Εμπορίας μελλοντικών Συναλλαγών Commodity έχουν ξεκινήσει έρευνες για το..