Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ο νέος δικτυακός τόπος της εκστρατείας για τους Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας είναι πλέον διαθέσιμος!

 


Μάθετε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εκστρατεία μέσα από τον νέο και πολύγλωσσο δικτυακό τόπο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκστρατεία «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2020-22». Η εκστρατεία Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας - Μειώστε την καταπόνηση  αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά τις μυοσκελετικές διαταραχές που σχετίζονται με την εργασία και τους τρόπους πρόληψης και διαχείρισής τους.

Μεταφορτώστε το βασικό υλικό της εκστρατείας, βρείτε πρακτικά εργαλεία και οδηγίες και διαβάστε περιπτωσιολογικές μελέτες σχετικά..

Περιουσιακά στοιχεία ύψους 110 δισ. δολ. σχεδιάζουν να πουλήσουν οι μεγάλοι του πετρελαίου


 

Οι κορυφαίες εταιρείες ενέργειας ελπίζουν να πουλήσουν δεκάδες πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου και διυλιστήρια αξίας άνω των 110 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να περιορίσουν τόσο το διογκούμενο χρέος τους όσο και το αποτύπωμα άνθρακα.

Αλλά με τις προοπτικές για τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αβέβαιες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της μετάβασης σε καθαρότερη ενέργεια, η εύρεση..

ΕΛΠΕ: Χτυπημένα από τον COVID ή και από την καθυστέρηση προσαρμογής στα νέα ενεργειακά δεδομένα;



 Σοβαρός προβληματισμος επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο για την διαρκή μείωση της κεφαλαιοποίησης των Ελληνικών Πετρελαίων, που είχε εξαγγελθεί σαν προτεραιότητα στις ιδιωτικοποιήσεις.

Με μια πτώση της κεφαλαιοποίησης που πλησιάζει το 40% καθώς από 2,2 δισ έχει υποχωρήσει στο 1,4 δισ από την αρχή του χρόνου, τα ΕΛΠΕ όχι μόνο πλέον δεν δημιουργούν καμία προϋπόθεση ιδιωτικοποίησης αλλά ταυτοχρόνως εκθέτουν..