Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ανακάμπτουν οι Φορτώσεις Αργού Από τα Ρωσικά Λιμάνια στη Βαλτικ




 Οι φορτώσεις βαθμού αργού πετρελαίου ποικιλίας Urals και KEBCO από τα λιμάνια της Ρωσίας στη Βαλτική το διάστημα από 1η έως 20 Ιανουαρίου ενδέχεται να αυξηθούν κατά 50% περίπου σε σύγκριση με την ίδια περίοδο τον Δεκέμβριο καθώς έχουν μειωθεί τα..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.

 


Το μεγαλύτερο διυλιστήριο του Βιετνάμ θα διορθώσει τη μονάδα RFCC που παρουσιάζει διαρροές έως τις 15 Ιανουαρίου

 





Το μεγαλύτερο  διυλιστήριο  πετρελαίου του Βιετνάμ θα ολοκληρώσει τις επισκευές που απαιτούνται για την επίλυση ενός τεχνικού προβλήματος στη μονάδα υπολειμματικής καταλυτικής πυρόλυσης ..

Energean: Το 2024 η πρώτη γεώτρηση στο οικόπεδο των Ιωαννίνων

 







Το 2024 τελικά και όχι το 2023 εκτιμάται ότι θα γίνει η ερευνητική γεώτρηση στο χερσαίο οικόπεδο των Ιωαννίνων. Με δεδομένο ότι η Energean υπέβαλε τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο ΥΠΕΝ στις 20 Δεκεμβρίου και ότι η αρμόδια Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) έχει περιθώριο ενός μήνα για να πιστοποιήσει την πληρότητα του φακέλου, η διαδικασία της διαβούλευσης, εκτός απροόπτου, αναμένεται ότι θα..

Η Νορβηγία χορήγησε 47 άδειες εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου

 



Η Νορβηγία χορήγησε 47 νέες υπεράκτιες άδειες εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου σε 25 εταιρείες στον τελευταίο γύρο αδειοδότησης ώριμων περιοχών, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Ενέργειας.

«Η σημερινή ανάθεση είναι μια σημαντική..