Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Στεργιούλης (ΕΛΠΕ): Κάποιοι επενδύουν στη διαιώνιση του μνημονιακού καθεστώτος και στη συνέχιση εποπτείας

Από το worldenergynews.gr
Σίγουρος για την καθαρή έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, κατά τη σημερινή (26/2/2018) του ομιλία στην 85η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΤτΕ.

«Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια επιτροπείας η χώρα βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από τη οκταετή μνημονιακή περίοδο.

Συμμερίζομαι απόλυτα..

Πακέτο ΕΛΠΕ, ΚΟΤ, πώληση λιγνιτικών, τα επίμαχα θέματα στην πρεμιέρα της Τέταρτης Αξιολόγησης

Από το worldenergynews.gr
Αμιγώς ενεργειακή είναι η ατζέντα της τέταρτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από τους Θεσμούς, η οποία αρχίζει σήμερα (26/2) στο Χίλτον με τους επικεφαλής των δανειστών να αναμένουν στις 3 το μεσημέρι τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη προκειμένου να τους ενημερώσει για όσα έγιναν ή δεν έγιναν από τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Επίκεντρο της ενημέρωσης η προετοιμασία της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, η διαδικασία ανοίγματος της αγοράς και τα αποτελέσματα των δημοπρασιών ΝΟΜΕ, καθώς και οι εξελίξεις όσον αφορά τη μείωση του μεριδίου της ΔΕΠΑ στις ΕΠΑ  Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα έντονος προβληματισμός υπάρχει..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


                    
                     ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ…

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο κουρνιαχτός των τελευταίων ημερών με αφορμή το ποιος είναι πιο ικανός για την διοίκηση του ΠΣΣΕΠ δεν θα πρέπει να κρύψει τα επείγοντα προβλήματα των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ που θα προκύψουν από την επερχόμενη πώληση και του υπολοίπου ποσοστού που κατέχει το δημόσιο.

Πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει να λειτουργήσει ως άλλοθι στην συνδικαλιστική τακτική και πρακτική αυτών των δυνάμεων που σήμερα τσακώνονται. Είναι αυτοί που..