Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εργασία με χρόνια MSDs: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 





Με τη σωστή υποστήριξη και προσαρμογές, πολλοί εργαζόμενοι με χρόνιες μυοσκελετικές διαταραχές (MSD) μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται. Το νέο ενημερωτικό δελτίο και το γράφημα - που διατίθενται τώρα στην περιοχή προτεραιότητας για τις χρόνιες καταστάσεις του ιστότοπου της εκστρατείας Lighten the Load - εξηγεί πώς τα απλά μέτρα για να βοηθήσουν ένα άτομο να παραμείνει στην εργασία μπορούν συχνά να ωφελήσουν..

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!

 


Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τρίτη 4 Μαΐου, ώστε η εργατική τάξη να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς της.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τα τραγικά προβλήματα της πανδημίας, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δυσμενείς αλλαγές  στο..

Η Κρήτη μπροστά στις νέες ενεργειακές προκλήσεις



 Ο Καθ. Γιάννης Μανιάτης, πρ. Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, γράφει εν όψει του 5ου Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνεδρίου - International Energy Exhibition of Greece 

Η Ελλάδα και ειδικά η Κρήτη, βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Η πανδημία έχει δρομολογήσει στον ενεργειακό τομέα μεταβολές που σε άλλες συγκυρίες η ενσωμάτωσή τους, θα απαιτούσε πολλά χρόνια. Η Κλιματική Κρίση έχει..

ΕΔΕΥ: Τριπλό σχέδιο για το πρασίνισμα του ελληνικού βραχίονα των υδρογονανθράκων

 



Στις πράσινες μπίζνες με έμφαση στην αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα, τα υπεράκτια αιολικά και το υδρογόνο στρέφει το «τιμόνι», η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Ο κρατικός βραχίονας που συστάθηκε προ 10ετίας, για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των δικαιωμάτων υδρογονανθράκων, αναζητά τους τελευταίους μήνες μια..

Η Ελλάδα Κινείται με την...Όπισθεν στην Υιοθέτηση Εναλλακτικών Καυσίμων για Οχήματα

 


Η πορεία προς την Ενεργειακή Μετάβαση έχει ξεκινήσει και η επιστροφή στο παρελθόν της μετακίνησης, θα πρέπει να θεωρείται, πλέον, ανέφικτη. Όμως, στην χώρα μας, πολλές από τις επιταγές και τις κατακτήσεις των δυτικοευρωπαϊκών κρατών δεν έχουν ακόμα «πέραση» στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της υγραεριοκίνησης και της κίνησης με φυσικό αέριο. Ενώ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η  αστάθεια των τιμών των υγρών καυσίμων ώθησε..

Investigation finds Suncor's Colorado refinery meets environmental permits

 


A Colorado refinery owned by Canadian firm Suncor Energy Inc meets required environmental permits and is adequately funded, according to an investigation into a series of emissions violations at the facility between 2017 and 2019.

The 98,000 barrel-per-day (bpd) refinery in the Denver suburb of Commerce City, Colorado, reached a $9-million settlement with the Colorado Department of Public Health and Environment (CDPHE) March 2020 to resolve air pollution violations that occurred since 2017. That settlement..