Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

CEO Naftogaz: Σύντομα θα βγούμε από το καθεστώς χρεοκοπίας

 



Ο διευθύνων σύμβουλος της ουκρανικής Naftogaz δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται προς την κατεύθυνση της γρήγορης επίλυσης των προβλημάτων χρεοκοπίας της.

Ο Oleksiy Chernyshov δήλωσε στον..

Ο ΟΠΕΚ επεκτείνει τον έλεγχο των αγορών πετρελαίου καθώς σταματά η ανάπτυξη του σχιστόλιθου


 


Μετά από μια δεκαετία εκθετικής ανάπτυξης, το έμπλαστρο σχιστόλιθου των ΗΠΑ δεν είναι πλέον ο παραγωγός ταλάντευσης στις παγκόσμιες αγορές. Αυτός ο ρόλος είναι τώρα και πάλι στα χέρια του ΟΠΕΚ και των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών μελών του στη Μέση Ανατολή, λένε αναλυτές και στελέχη του κλάδου. 

Από την αύξηση άνω του 1 εκατομμυρίου βαρελιών ημερησίως (bpd) στην παραγωγή..

ΓΓ ΟΗΕ: Η Βιομηχανία Πετρελαίου Έλεγε Ψέματα για τους Κινδύνους Από τις Εκπομπές Άνθρακα Όπως οι Καπνοβιομηχανίες για τις Βλάβες που Προκαλεί το Κάπνισμα

 



Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε, σήμερα Τετάρτη, ότι κάποιοι από τη βιομηχανία πετρελαίου «έφτιαξαν το μεγάλο ψέμα» όσον αφορά την άνοδο της παγκόσμιας θερμοκρασίας και συνέκρινε τον κλάδο με τις καπνοβιομηχανίες που αγνόησαν τον κίνδυνο από το κάπνισμα.Ο ΓΓ του ΟΗ σημείωσε, επίσης, ότι οδεύουμε προς μία αύξηση της..

Μotor Oil: Έναρξη παραγωγικής λειτουργίας συστήματος S/4HANA για την ψηφιοποίηση




 Μετά την επιτυχή ψηφιοποίηση των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας του διυλιστηρίου, καθώς και την υιοθέτηση λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για τους εξοπλισμούς του διυλιστηρίου, η Motor Oil ολοκλήρωσε τη μετάβασή της στην πλατφόρμα SAP S/4HANA με την έναρξη της ..

OPEC: Η κινεζική “όρεξη” για πετρέλαιο θα αυξήσει τη ζήτηση έως και 500.000 βαρέλια ημερησίως

 





Η “όρεξη” της Κίνας για πετρέλαιο αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση κατά 500.000 βαρέλια ημερησίως, μετά την άρση των περιορισμών για τον κορονοϊό, δήλωσε..

Το γερμανικό διυλιστήριο Schwedt θα προμηθευτεί μη ρωσικό πετρέλαιο μέσω του Γκντανσκ τον Ιανουάριο

 



Η Γερμανία έλαβε επιβεβαίωση ότι οι εμπορικές παραδόσεις αργού πετρελαίου για το διυλιστήριο PCK Schwedt  αναμένονται  στο πολωνικό λιμάνι του Γκντανσκ τον Ιανουάριο, δήλωσε στο Reuters το υπουργείο Οικονομίας.

Ένα δεξαμενόπλοιο, το οποίο αναμένεται να..