Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ILO: Στήριξη στην κυβέρνηση για τα εργασιακά

Αποτέλεσμα εικόνας για εργασιακα δικαιωματα
Θετικά αποτιμά το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO) τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού.

Η άποψη του ILO υπέρ των προσπαθειών της ελληνικής κυβέρνησης και των κοινωνικών συνομιλητών της, εκφράστηκε στη ...

Τα λογικά άλματα "ειδικού συνεργάτη" στην "Αυγή". Καμιά αναβολή για τη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5.


Στην έντυπη έκδοση της Αυγής της 10/5 φέρεται να φιλοξενήθηκε άλλο ένα άρθρο "ειδικού συνεργάτη Χ.Ν." ενάντια στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5, (το οποίο δεν βρήκαμε στην ηλεκτρονική έκδοση). Την ώρα που η κυβέρνηση έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία της να προχωρήσει γρήγορα η επένδυση, το ιστορικό έντυπο του Σύριζα προσπαθεί να την τορπιλίσει; Το προηγούμενο διάστημα είδαμε να προβάλει τόσο τις απόψεις του WWF και το δημοψήφισμα στο Avaaz όσο και την εχθρική για τη νέα μονάδα τοποθέτηση της Greenpeace. Είναι γνωστό πως στο Σύριζα υπάρχει πολυφωνία, αλλά η πολλή πολυφωνία εύκολα μετατρέπεται σε κακοφωνία όταν κατατίθενται συλλογισμοί βασισμένοι σε λογικά άλματα.

Το άρθρο προτείνει την "αναβολή για 3-5 χρόνια της επένδυσης, με κατάλληλη καθυστέρηση/τροποποίηση στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος αποσύρσεων των λιγνιτικών μονάδων". Εδώ υπάρχει το πρώτο λογικό άλμα του "ειδικού συνεργάτη", καθώς ..