Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Το τέλος του κόσμου και το “Μαύρο Κουτί της Γης”

 



Κάπου στο απομακρυσμένο αυστραλιανό νησί της Τασμανίας, στην άλλη άκρη της Γης, μια παράξενη κατασκευή πρόκειται να δει και να καταγράψει το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε. Το “Μαύρο Κουτί της Γης” θα λειτουργήσει σαν παρακαταθήκη πληροφοριών για τις επόμενες γενιές, ή τους μελλοντικούς κατοίκους της Γης, σε περίπτωση ολικής καταστροφής του ανθρώπινου πολιτισμού.

«Είναι πιο εύκολο να φανταστεί κανείς το τέλος του κόσμου, παρά..

ΗΠΑ: Στην Marathon 250.000 βαρέλια αργού από το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου



 Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ παραχώρησε μια δεύτερη παρτίδα αργού πετρελαίου από το στρατηγικό απόθεμα στη Marathon Petroleum Corp. ως μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης Biden να μειώσει το ενεργειακό κόστος.

Η Marathon θα λάβει 250.000 βαρέλια αργού πετρελαίου ως μέρος..

Fire Injures Four At Exxon Refinery

 






A fire broke out early today at the Baytown refinery operated by Exxon, injuring four people.

Law enforcement has called the fire a major industrial incident, the Wall Street Journal reported. No fatalities were reported at the 561,000-bpd complex.

“ExxonMobil’s emergency response teams continue to work..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ OIL

  




ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ: 

Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα η ENERGEAN έχει επιδοθεί σε μία σειρά εργοδοτικών αυθαιρεσιών και σε μία προσπάθεια να μεταφέρει το βάρος των εσφαλμένων επιχειρηματικών επιλογών της στους εργαζόμενους. Εμείς έως και σήμερα έχουμε στηρίξει την εταιρία δεχόμενοι μειώσεις στους μισθούς μας, πάγωμα του ασφαλιστικού προγράμματος το 2015, μείωση θέσεων εργασίας χειριστών, απλήρωτες..