Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Βραβείο «CSR Corporate Brand της Χρονιάς» για τον Όμιλο ΕΛΠΕ

 



Με συνολικά πέντε (5) σημαντικά βραβεία τιμήθηκε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κατά την τελετή απονομής των «Hellenic Responsible Business Awards 2022», που επιβραβεύουν την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη περιβαλλοντική και κοινωνική πολιτική, αλλά και τις σημαντικές πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος ξεχώρισε για..

Οι εκδόσεις SPR των ΗΠΑ πρόκειται να τελειώσουν αυτό το φθινόπωρο

 


Η ρεκόρ απελευθέρωσης αργού πετρελαίου από το Στρατηγικό Αποθεματικό Πετρελαίου των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί όπως είχε προγραμματιστεί αυτό το φθινόπωρο, δήλωσε ο Ειδικός Προεδρικός Συντονιστής του Λευκού Οίκου για Διεθνείς Ενεργειακές Υποθέσεις, Άμος Χόχσταϊν . Yahoo Finance ο Ειδικός Προεδρικός Συντονιστής του..

EE: Στροφή στα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κύπρου

 



«Η Ευρώπη είναι ένας καλός δυνητικός πελάτης για το κυπριακό αέριο καθώς η ΕΕ έχει επιβεβαιώσει ότι το φυσικό αέριο θα παραμείνει ως καύσιμο γέφυρας μέχρι και το 2049, ως μέρος της πράσινης μετάβασης. Έτσι οι εταιρείες έχουν πλέον την άνεση να μπορούν να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια», δήλωσε η υπουργός Ενέργειας της χώρας κα Νατάσα Πηλείδη, σε..

Άρθρο του Χάρη Δούκα, Αν. Καθηγητής ΕΜΠ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»: «Αν κλείσει η στρόφιγγα…»



Η Ευρώπη είναι αναγκασμένη να προετοιμαστεί για το δύσκολο σενάριο της πλήρους διακοπής ρωσικού φυσικού αερίου, ανεξάρτητα από το πώς τελικά θα ενεργήσει ο Πούτιν. Για να γίνει κατανοητή αυτή η πρόκληση, ας εξετάσουμε ένα καλό σενάριο. Έστω ότι η ΕΕ καταφέρνει να γεμίσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου σε..