Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η δραστηριότητα γεωτρήσεων των ΗΠΑ ολισθαίνει μετά την πτώση των τιμών

 




Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 3 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 755 αυτή..

Το κινεζικό διυλιστήριο Chambroad θα ξεκινήσει μονάδας διύλισης ασφάλτου

 







Η κινεζική Chambroad Petrochemicals πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία μιας μονάδας διύλισης στη νότια επαρχία Χαϊνάν τον Μάιο για την παραγωγή κυρίως πίσσας με στόχο την εξαγωγή του υλικού που χρησιμοποιείται για την ασφαλτόστρωση δρόμων, δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρος του..

ΤΑΙΠΕΔ: Καμία προσφορά για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου στην Καβάλα






 Το ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε δίχως υποβολή προσφορών η Β φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την παραχώρηση της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του υπόγειου φυσικού χώρου που προκύπτει από το σχεδόν εξαντληθέν κοίτασμα..

Η Neste ολοκλήρωσε τη δεύτερη σειρά εργασιών στο διυλιστήριο Porvoo

 




Η Neste ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δεύτερη σειρά εργασιών επεξεργασίας βιομηχανικής κλίμακας με υγροποιημένα απορρίμματα πλαστικού στο διυλιστήριο της στο Porvoo της Φινλανδίας. Ο στόχος των σειρών επεξεργασίας είναι να αυξηθεί περαιτέρω η κατανόηση της εταιρείας για το πώς..

Αναστέλλονται οι Εξαγωγές Αργού του Ιρακινού Κουρδιστάν Μέσω Τουρκίας Μετά την Δικαστική Νίκη της Βαγδάτης




 Η απόφαση της κεντρικής ιρακινής κυβέρνησης απειλεί με κατάρρευση την οικονομία του αυτόνομου Κουρδιστάν, στα βόρεια της χώρας.

Συγκεκριμένα, ανεστάλη η εξαγωγή 450.000 βαρελιών αργού ημερησίως από το Ιρακινό..