Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ...ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !...



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο - Διαβάστε το σχέδιο και τα 35 μέτρα που περιλαμβάνει

Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο - Διαβάστε το σχέδιο και τα 35 μέτρα που περιλαμβάνει
Τριανταπέντε προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν στο πλαίσιο της συμφωνίας του νέου Μνημονίου περιλαμβάνει το προσχέδιο του κειμένου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.

Πρόκειται για τον κατάλογο μέτρων που κατά πληροφορίες της εφημερίδας θα περιλαμβάνεται στο δεύτερο άρθρο του νομοσχεδίου έκτασης 60 σελίδων που αναμένεται - αν υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ώρες - να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή τα επόμενα 24ωρα.

Παράλληλα στο ίδιο κείμενο περιλαμβάνονται άλλα 23 μέτρα που θα πρέπει να υλοποιηθούν τον προσεχή Οκτώβριο.

Ειδικότερα, τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα, όπως αυτά προκύπτουν από το προσχέδιο του νέου μνημονίου, είναι....

19 χρόνια από τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού από Τούρκους (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για 19 χρόνια από τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού από Τούρκους (vid)
19 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 11 Αυγούστου 2015, από τη δολοφονία του Κύπριου Τάσου Ισαάκ κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η διαδήλωση είχε διοργανωθεί στο πλαίσιο πορείας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών, με αφετηρία το Βερολίνο και τερματισμό στην κατεχόμενη Κερύνεια. Η πορεία ξεκίνησε στι...

Γεώτρηση της ΕΝΙ έξω από την κυπριακή ΑΟΖ


Στα όρια της κυπριακής ΑΟΖ και του τεμαχίου «11» της Κυπριακής Δημοκρατίας, επέστρεψε το γεωτρύπανο «SAIPEM 10000» και προετοιμάζεται για νέα γεώτρηση, αλλά εντός της αιγυπτιακής ΑΟΖ και όχι της κυπριακής. Μόλις 2,5 ναυτικά μίλια από τα όρια της κυπριακής ΑΟΖ και του τεμαχίου «11» του οποίου τα δικαιώματα έρευνας έχει η ΕΝΙ.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, το «SAIPEM 10000», επέστρεψε από την πολύμηνη διαδικασία συντήρησης μετά από τις δύο γεωτρήσεις για την ΕΝΙ εντός της κυπριακής ΑΟΖ και αφού....

Πονοκέφαλος για τη Νορβηγία η χαμηλή τιμή του πετρελαίου .


Η πτώση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου αποτελεί πρόβλημα ακόμα και για την ακμαία οικονομία της Νορβηγίας, η οποία παράγει μεγάλες ποσότητες και διαθέτει το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο παγκοσμίως για τα έσοδα από την πώλησή του.

Πλέον, η ανεργία αυξήθηκε από 3,7% το 2010 σε 4,3% τον φετινό Μάιο, ποσοστό που είναι και το υψηλότερο των τελευταίων 11 ετών. Η νέα πτώση της τιμής του πετρελαίου που ακολούθησε, εκτιμάται ότι θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τους ανέργους.

Το πετρέλαιο χάνει αξία την ώρα που οι ...

Ποια προνόμια χάνουν βουλευτές και υπουργοί .

Ποια προνόμια χάνουν βουλευτές και υπουργοί
Νομοσχέδιο που καταργεί τα αφορολόγητα των βουλευτών και περιορίζει τις αποζημιώσεις υπουργών και άλλων στελεχών της δημόσιας διοίκησης στέλνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη που συγκλήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο την κατάθεση του νομοσχεδίου για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης, καθώς και την μείωση των αποζημιώσεων των Υπουργών, των Διοικητών ΔΕΚΟ και των Προέδρων των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο....

"Θεωρία παιγνίων" στις αγορές ηλεκτρισμού: όταν οι "έξυπνοι" μετρητές προκαλούν "ανόητα" μπλακ άουτ .


Το τελευταίο "ιερό δισκοπότηρο" της Γερμανικής βιομηχανίας είναι η μαζική εγκατάσταση "έξυπνων" μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας, που θα επιτρέπουν την τιμολόγηση της παρεχόμενης ενέργειας σε ωριαία βάση, ανάλογα με τις συνθήκες της ανεξέλεγκτης "προσφοράς" των αιολικών & Φ/Β, που ακολουθεί τα καπρίτσια των καιρικών συνθηκών.

Η ΕΕ έχει κάνει πολιτική της την προώθηση των "έξυπνων" μετρητών, αυτών που εκεί όπου ήδη εγκαταστάθηκαν απέδειξαν πως δεν σέβονται την ιδιωτικότητα των χρηστών ηλεκτρισμού και στη Γερμανία είναι απ' τις αρχές του 2010 υποχρεωτική η τοποθέτησή τους σε κάθε νεόδμητο ή πλήρως ανακαινιζόμενο σπίτι. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο, περιμένοντας να υποβληθούν  τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι προσφορές στο διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για το πιλοτικό σύστημα 300 χιλ. μετρητικών σημείων, που σε πρώτη φάση θα εγκατασταθούν 170 χιλ. μετρητές οικιακών, μικρών εµπορικών καταναλωτών, καθώς και µικρών παραγωγών του ∆ικτύου ∆ιανοµής Χαμηλής Τάσης, τόσο στο ∆ιασυνδεδεµένο Σύστηµα όσο και στα Μη Διασυνδεμένα Νησιά.

Φυσικά τους "έξυπνους" μετρητές, ως συνήθως, θα κληθούν να τους πληρώσουν "ανόητοι" καταναλωτές απ' τη μια άκρη της ΕΕ μέχρι την άλλη, προκειμένου να ...

Οι εξωγήινοι του Voronezh: Η διασημότερη επαφή τρίτου τύπου! [εικόνες-βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι εξωγήινοι του Voronezh: Η διασημότερη επαφή τρίτου τύπου! [εικόνες-βίντεο]
Το γεγονός χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα New York Times ως η είδηση του αιώνα. Μια είδηση που πρώτο έβγαλε το Σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης εκείνη την εποχή στην Σοβιετική Ένωση που έκανε αναφορά στο γεγονός καθώς όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να αναφέρουν την είδηση.

Η προσγείωση του UFO στο Voronezh
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 στο Βορονέζ, μια πόλη άνω των 800.000 κατοίκων της Ρωσίας, προσγειώθηκε σ’ ένα πάρκο ένα ιπτάμενο αντικείμενο και βγήκε από αυτό ένα πλάσμα 3 μέτρων και ένα ρομπότ, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαρτύρων (πολλά παιδιά που έπαιζαν
ποδόσφαιρο), επεξεργάστηκε το τοπίο και μάζεψε υλικό από το έδαφος. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το Α.Τ.Ι.Α σαν μια μεγάλη αστραφτερή σφαίρα.

Κάτοικοι της πόλης του Voronezh επέμεναν ότι το πλάσμα είχε τρία μάτια και ήταν ψιλόλιγνο.

“Δεν ήταν οφθαλμαπάτη“, είπε ο αστυνομικός του...