Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κοροναϊός : Πώς κινούνται οι τιμές στα καύσιμα

Από το in.gr
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κοροναϊού έχει προκαλέσει μείωση της τιμής της αμόλυβδης βενζίνης το τελευταίο 15νθήμερο.

Σύμφωνα με τους βενζινοπώλες η ζήτηση καυσίμων από τις εταιρείες πετρελαιοειδών έχει καταγράψει πτώση 50% ενώ βουτιά άνω του 80% σημειώνουν οι πωλήσεις στα πρατήρια υγρών καυσίμων σύμφωνα..

Τrump: Θα βάλω και δασμούς για να προστατέψω την αμερικανική πετρελαϊκή βιομηχανία

Από το worldenergynews.gr
Ακόμα και δασμούς είναι διατεθειμένος να βάλει ο πρόεδρος Trump στις εισαγωγές πετρελαίου για να στηρίξει την αμεικανική πετρελαϊκή βιομηχανία, όπως αποκάλυψε στο καθημερινό του briefing ξημερώματα Κυριακής 5/4.

Είπε ο πρόεδρος Trump:

Βρετανός Δικαστής για κορωνοϊό: Οι κοινωνίες διολισθαίνουν προς ένα αστυνομικό κράτος

Από το bankingnews.gr
Για αστυνομικό κράτος που έχει εγκατασταθεί στη Βρετανία με αφορμή τα μέτρα κατά του κορωνοϊού κάνει λόγο ο πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Λόρδος Jonathan Sumption, καταγγέλλοντας τις αντιδράσεις της αστυνομίας οι οποίες όπως τονίζει διέπονται από «συλλογική υστερία».

Σε συνέντευξη του στο βρετανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ένας από τους πιο αξιόπιστους νομικούς της χώρας ο Λόρδος Sumption κάνει λόγο για "μια υστερική ολίσθηση της χώρας σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος".

"Πρόκειται για μια επαίσχυντη αστυνομική δύναμη που..