Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ε.Υ.Α.Ε. ΒΕΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για υγιεινη και ασφαλεια στο χωρο εργασιας

Συναδέλφισσες, -οι

          Ολοκληρώνεται η θητεία της Επιτροπής Υγιεινής Ασφάλειας Εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και σας καλούμε στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 17/05/16 και ώρα 15:00 στα γραφεία του Σωματείου μας, προκειμένου να γίνει Απολογισμός του έργου της ΕΥΑΕ ΒΕΑ και να εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή που θα φροντίσει για τη διεξαγωγή των εκλογών και την ανάδειξη νέας επιτροπής ΕΥΑΕ.

          Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 19/05/16 και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.



Τα μέλη της   Ε.Υ.Α.Ε.   ΒΕΑ..

Η εταιρία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αποδομεί τους μισθούς των εργαζομένων, προς όφελός της.

petrogaz230614
Οι εταιρίες που πλέον χρησιμοποιούν την σημερινή κατάσταση της χώρας μας, ώστε να μειώσουν στο ελάχιστο το εργασιακό κόστος, προκειμένου να κρατήσουν ακέραιο το κέρδος τους, πληθαίνουν.

Έτσι λοιπόν, μπήκε σ’ αυτό το παιχνίδι και η εταιρία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Μία εταιρία που έως τώρα είχε προβεί σε ορισμένες ρυθμίσεις, σε συνεννόηση  με τους εργαζόμενους οι οποίοι διακρίνονται για την υπευθυνότητά τους, ώστε η εταιρία να παραμείνει σε δεσπόζουσα θέση στον χώρο του υγραερίου.

Φαίνεται όμως ότι..

Αυτό είναι το εσωτερικό του πλοίου-«φαντάσματος» που ξεβράστηκε στις ακτές της Λιβερίας (Photos-Video)

Εγκαταλελειμμένο πλοίο-«φάντασμα» ξεβράστηκε σε παραλία (Photos-Video) - Media
Σκορπισμένα κιβώτια, πεταμένα καλώδια στο πάτωμα και απανθρακωμένα μεταλλικά απορρίμματα βρέθηκαν στο εσωτερικό πετρελαιοφόρου που ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη ακτή. Το 60 μέτρων Tamaya 1 που φέρει σημαία της Νιγηρίας βρέθηκε ..

Γερμανία: Υποχρεωτικές για τους εργοδότες οι συμβάσεις αορίστου χρόνου

Γερμανία: Υποχρεωτικές για τους εργοδότες οι συμβάσεις αορίστου χρόνου
Σε ένα σχέδιο που καθιστά υποχρεωτικό για τους εργοδότες να συνάπτουν μόνιμες συμβάσεις με όσους προσωρινούς υπαλλήλους εργάζονται για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο κατέληξαν έπειτα από μήνες διαμάχης οι συντηρητικοί της Άνγκελα Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD).

Επίσης, σύμφωνα με τον νέους κανόνες είναι υποχρεωτικό για τους εργοδότες να ..

Σκουρλέτης: Η SOCAR συνεχίζει να αναζητά επενδυτή για το 17% του ΔΕΣΦΑ


Η αζέρικη SOCAR εξακολουθεί να αναζητά επενδυτή για να αποκτήσει το 17% του ΔΕΣΦΑ προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς, όπως δήλωσε σήμερα στο Reuters ο υπουργός ΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι..

ΕΛΠΕ: Στα 32 εκατ. τα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο


Καθαρά κέρδη 32 εκατ. ευρώ εν μέσω χαμηλών τιμών αργού διεθνώς και χαμηλής ζήτησης στην εγχώρια αγορά σημείωσαν στο α' τρίμηνο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA έφτασαν τα €169 εκατ. ευρώ έναντι €205 εκ. στην αντίστοιχη περσινή περίοδο, κυρίως λόγω της διατήρησης υψηλών διεθνών περιθωρίων, των βελτιωμένων λειτουργικών επιδόσεων των διυλιστηρίων και υψηλών εξαγωγών (55% του συνόλου των πωλήσεων), αλλά και την αξιοποίηση της ισχυρής ρευστότητας για εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στις εναλλακτικές πηγές εφοδιασμού κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα Καθαρά Κέρδη του τριμήνου διαμορφώθηκαν..