Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Επιστολή ΓΣΕΕ στον Πρωθυπουργό

 



Επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε η ΓΣΕΕ, με την οποία θέτει τις προτεραιότητές της και ζητά να αποτυπωθούν στην Υπουργική διακήρυξη του Πολιτικού Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου 2022 (HLPF).

Για τη Συνομοσπονδία ,οι επενδύσεις σε θέσεις εργασίας, η κοινωνική..

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της S-Oil ζητά συγγνώμη για τη φονική έκρηξη σε διυλιστήριο στο Ulsan

 


(The Korea Times) -  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της S-Oil, Hussain A. Al-Qahtani, ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Παρασκευή για μια έκρηξη στο διυλιστήριο της εταιρείας στη νοτιοανατολική βιομηχανική πόλη, η οποία σκότωσε έναν υπεργολάβο και τραυμάτισε άλλους εννέα.

Η συγγνώμη ήρθε αφού..

Αρχισε η γεώτρηση Cronos-1 στο Τεμάχιο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ: Από κοινοπραξία Eni-Total

 






Την έναρξη των εργασιών της γεώτρησης «Cronos-1» στο Τεμάχιο 6 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την κοινοπραξία Εni Cyprus Limited και Total Energies EP Cyprus BV, η οποία κατέχει Άδεια Έρευνας Υδρογονανθράκων για το εν λόγω Τεμάχιο, ανακοίνωσε το..

ΕΛΠΕ: Διαρροή πετρελαίου σε μονάδα της Ελευσίνας το πρωί της Δευτέρας

 





Διαρροή αργού πετρελαίου στη μονάδα 4 του διυλιστηρίου των Ελληνικών Πετρελαίων στην Ελευσίνα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος της πόλης, Αργύρης Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

Νέες προσλήψεις στα ΕΛΠΕ

 




Νέες προσλήψεις απο τα ΕΛΠΕ σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ελευσίνα. Δείτε την λίστα με τις θέσεις και που θα υποβάλετε βιογραφικό.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση θα πρέπει να κάνετε ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ στο σύστημα.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να..

Κλιματικός νόμος: Ένα μικρό βήμα, ενώ απαιτούνται άλματα προς την κλιματική ουδετερότητα

 




Ο κλιματικός νόμος που κατατέθηκε στη Βουλή σηματοδοτεί μια δειλή αρχή για θέσπιση εθνικού πλαισίου για την πορεία της χώρας προς την κλιματική ουδετερότητα, το οποίο όμως φαίνεται να μη λαμβάνει υπόψη τις διεθνείς εξελίξεις και τις πρόσφατες νομοθετικές..