Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

Από το poenergias.gr
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις 4/6/2020 πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας με τη φυσική παρουσία αλλά και τηλεδιάσκεψη των μελών του ΔΣ. ‘Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο για όλα τα τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν ως εργαζόμενους και ως πολίτες αλλά και
γενικότερα για τις δράσεις της ΠΟΕ την τελευταία...

Ιστορική συμφωνία Ελλάδας - Ιταλίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ - Δένδιας: Επιβεβαιώνει το δικαίωμα των νησιών σε θαλάσσιες ζώνες

Από το worldenergynews.gr
Μια ιστορική συμφωνία οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας υπέγραψαν σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας και ο Ιταλός ομόλογός του Luigi Di Maio μετά τη συνάντηση τους στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια εξέλιξη που αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία καθώς από τη μία πλευρά είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κηρύσσει ΑΟΖ και από την..

Στα επίπεδα προ του lockdown ανέκαμψαν οι μετοχές των διυλιστηρίων πετρελαίου στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Η Wall Street στοιχηματίζει για μια ισχυρή ανάκαμψη μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ρίχνοντας χρήματα σε μετοχές αμερικανικών διυλιστηρίων πετρελαίου, παρόλο που η ζήτηση για βενζίνη, αεροπορικά καύσιμα και ντίζελ παραμένει πολύ κάτω από τα εποχικά χαμηλά επίπεδα.

Οι μετοχές ..