Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΕΛΠΕ: Σε απολογία έχει καλέσει η διοίκηση εννέα στελέχη της επιχείρησης


Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, δηλώνουν συντετριμμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τέταρτου εργαζόμενου, του Κωνσταντίνου Μάγγουρα, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά το τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Δηλώνουν, επίσης..

ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ…



ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ…
Αυτά τα δυο λόγια είπε πολλές φορές παλιός εργαζόμενος στον νεοφερμένο στα ΕΛΠΕ, που δεν ήταν άλλος από τον ομιλητή στην κηδεία του Μπάμπη Δευτεραίου, του δολοφονημένου εργάτη των ΕΛΠΕ…

ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ…
Ένα ατύχημα για την κεφαλαιοκρατία των καπιταλιστών τύπου Λάτση, που παρεμπιπτόντως ούτε μια φορά δεν δικάστηκε, οποιοδήποτε πρόσωπο του ομώνυμου ομίλου ή οποιοσδήποτε υπεύθυνος των ΔΣ των αντίστοιχων εταιρειών, αλλά κι όποιος ιδιώτης ή δημόσιος λειτουργός υπεύθυνος για τα «μέτρα ασφαλείας» στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ ή σε αυτά της Petrola.


ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ…
Nα μην μιλάς για τις συνεχείς εκρήξεις και τους νεκρούς στα ΕΛΠΕ, που ήταν το μόνο που κληροδότησε ο όμιλος στα δημόσια ΕΛΠΕ, όταν ως μικρότερη και ξεχαρβαλωμένη εταιρεία τα απορρόφησε, με σύγχρονες ...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.....


Η Γερμανική Ευρώπη γδέρνει συστηματικά τα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά για να δουλεύει η βιομηχανία της.


Η πλήρως αποτυχημένη ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτυπώνεται πεντακάθαρα στο διάγραμμα που έδωσε στις 27/5 στη δημοσιότητα η Eurostat, για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που καλούνται να πληρώσουν τα νοικοκυριά. Συνεχής και ξεκάθαρη η ανοδική τάση των τιμών τα τελευταία χρόνια, βυθίζει όλο και περισσότερο τα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά στην ενεργειακή φτώχεια. 

Πού οφείλεται η συνεχής άνοδος των τιμών; Μα φυσικά στη...

Εξέπνευσε και ο τέταρτος τραυματίας των ΕΛΠΕ

Εξέπνευσε και ο τέταρτος τραυματίας των ΕΛΠΕ
Ακόμα έναν νεκρό μετρούν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια καθώς έφυγε από τη ζωή ο τέταρτος σοβαρά τραυματίας από το δυστύχημα της 8ης Μαΐου στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου, ο Κώστας Μαγγούρας. 

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ το γνωστοποίησε η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, σημειώνοντας ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, με βαθιά οδύνη, στην οικογένεια του Κώστα Μαγγούρα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας μάλιστα έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοίκηση επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων και καλεί τους εργαζομένους σε κοινή προσπάθεια ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.


ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ