Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Ελα μωρέ, και τι έγινε, ας χρεοκοπήσουμε!»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ελα μωρέ, και τι έγινε, ας χρεοκοπήσουμε!»
Ωρες-ώρες έχω την εντύπωση πως το κάνουν επίτηδες. Πως είναι μια τακτική να ανοίγουν όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα για να τους τρελάνουν όλους - εντός και εκτός Ελλάδος. Να τους πείσουν ότι έχουν να κάνουν με μια πραγματικά «εναλλακτική» και έξω από τα συνηθισμένα κυβέρνηση, η οποία δεν το 'χει σε πολύ να τα τινάξει όλα στον αέρα αλά Κούγκι, όπως έχει πει και ο εταίρος της, ο Καμμένος. Δεν εξηγούνται διαφορετικά όλα όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται καθημερινά στην πολιτική σκηνή, μια και η εύκολη εξήγηση περί άμαθων και ερασιτεχνών προσκρούει στην κοινή λογική, την οποία φανταζόμαστε ότι τουλάχιστον διαθέτουν.

Πάνε λοιπόν στις ....

«Κυμαινόμενη» σύνταξη για 100.000 ασφαλισμένους που θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα!

«Κυμαινόμενη» σύνταξη για 100.000 ασφαλισμένους που θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα!
Κρυφή βόμβα για 100.000 ασφαλισμένους που θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ μέσα στο 2015, καθώς σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους παίρνουν αποφάσεις «με την επιφύλαξη ότι τα ποσά μπορεί να αλλάξουν εάν προκύψει μεταβολή στον υπολογισμό των συντάξεων με τις νέες διατάξεις».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ασφαλισμένοι θα λαμβάνουν σύνταξη που θα "κυμαίνεται", ενώ θα αποδέχονται ότι εάν αλλάξει το σύστημα υπολογισμού θα επιστρέψουν χρήματα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρόβλημα προκύπτει καθώς εδώ...

Πώς κινήθηκε η ραδιενέργεια από το Τσέρνομπιλ [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς κινήθηκε η ραδιενέργεια από το Τσέρνομπιλ [βίντεο]
Αποκαλυπτική αναπαράσταση με την πορεία του νέφους

Γάλλοι επιστήμονες παρουσίασαν έναν αποκαλυπτικό χάρτη για την πορεία που ακολούθησε το ραδιενεργό νέφος μετά το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Η κινούμενη γραφική αναπαράσταση παρουσιάζει την....