Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Η S-Oil αναμένει ότι τα περιθώρια διύλισης Q3 θα ανακάμψουν λόγω της αυξανόμενης ζήτησης καυσίμων

 




Η S-Oil Corp της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι τα περιθώρια διύλισης αναμένεται να ανακάμψουν το τρίτο τρίμηνο, λόγω της υψηλής ζήτησης για καύσιμα μεταφορών λόγω της αύξησης των παγκόσμιων οικονομικών..

Η Shell δίνει το πράσινο φως για νέο σχέδιο εξόρυξης πετρελαίου στο Μεξικό



 



Η Shell ανακοίνωσε τη Δευτέρα σχέδια για την ανάπτυξη μιας νέας πετρελαιοπηγής στον Κόλπο του Μεξικού, το πρώτο σημαντικό έργο της που θα προχωρήσει από τότε που ένα ολλανδικό δικαστήριο διέταξε την εταιρεία να επιταχύνει την επίτευξη των στόχων μείωσης των εκπομπών άνθρακα.

Η ανάπτυξη του σχεδίου Whale (Φάλαινα)  που..

Αποχωρεί η Repsol και από το τελευταίο μπλοκ του Ιονίου

 




Την οριστική αποεπένδυση της Repsol από την ελληνική αγορά υδρογονανθράκων σηματοδοτεί η αποχώρηση της ισπανικής εταιρείας από το τελευταίο μπλοκ στο οποίο είχε παρουσία στη χώρα μας, στην περιοχή του Ιονίου. Ο ισπανικός πετρελαϊκός κολοσσός είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το χερσαίο μπλοκ της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ακολούθησε..

Carbon Capture: Γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Wyoming

 



Το σχέδιο για ένα φίλτρο που μπορεί να τραβήξει διοξείδιο του άνθρακα από βιομηχανικές καπνοδόχους φάνηκε αρκετά υποσχόμενο για να κερδίσει μια επιχορήγηση 51,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ.

Μετά από μια δεκαετία..

Πως η Standard Oil προμήθευε στον πόλεμο τον Χίτλερ με πετρέλαιο

 




Η αμερικανική Standard Oil ήταν το 1941 η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαιοειδών στον κόσμο. Πρόεδρός της ήταν ο Γουίλιαμ Φάρις και διευθύνων σύμβουλος ο Βάλτερ Τιγκλ. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1920 ο Τιγκλ είχε αποκτήσει επαφές με τη Γερμανία, και κυρίως με τον Χέρμαν Σμιτς, στέλεχος..

Στατικές στάσεις και MSD: πώς η παρατεταμένη συνεδρίαση ή η στάση στην εργασία μπορεί να επηρεάσει την υγεία των εργαζομένων

 






Το σώμα μας πρέπει να κινηθεί για να λειτουργήσει καλά: η αποφυγή στατικών στάσεων είναι σημαντική για την πρόληψη μυοσκελετικών διαταραχών (MSDs) και άλλων προβλημάτων υγείας. Η παρατεταμένη συνεδρίαση και η στάση στην εργασία αποτελούν το επίκεντρο δύο νέων εκθέσεων σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία από την καθιστική εργασία.

Οι εκθέσεις εξετάζουν ποιοι εργαζόμενοι είναι..